Trägolv Tarkett Shade Ek Cream White 1-Stav

Trägolv Tarkett Shade Ek Cream White 1-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ek Cream White 1-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ek Cream White 1-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ek Cream White 1-Stav
Trägolv Tarkett Shade Ek Cream White 1-Stav
Kampanj
Just nu!
Rek. pris 1 078 kr/m²
904 kr/m²

Lägsta totalpris 2 061,12 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 249 kr

Beskrivning

Detta golv tillhör golvserien shade där Tarkett framhäver den naturliga skönheten i ett träslag med hjälp av naturliga färgval som tar fram det vackra i träslaget. Ett vackert ekparkettgolv med en vacker vit färgton som höjer atmosfären i alla rum där man lägger golvet. Du lägger ditt vackra golv snabbt och enkelt tack vare det smarta 2-locksystemet gör att det går lika snabbt att lägga golvet i ett större rum som i ett lite mindre rum.
När det är dags att lägga ditt snygga parkettgolv är det viktigt att du kontrollerar ytan där du ska lägga golvet så att ytan är en hård,slät och en plan yta! Detta kontrollerar du för att slippa eventuella problem som kan uppstå när du lägger ditt golv. För att få bästa möjliga komfort och resultat på golvläggningen så rekommenderar Tarkett att man lägger någon form av underlagsmatta eller stegdämp! Du kan dessutom lägga golvvärme under detta vackra golv vilket gör att det blir super härligt att gå och stå på under dem kallare dagarna på året! Ska du ha golvvärme måste du också lägga en ångspärr för att skydda golvet mot eventuell fukt som kan uppstå, detta är för att golvet kan ta skada av fukten. Något du bör tänka på när du använder golvvärme under golvet och det är att temperaturen på golvvärmen inte bör överstiga 27 grader då högre temperaturer skadar golvet.

Att rengöra ett parkettgolvet är inte så svårt då du kan enkelt svepa över golvet med dammsugaren utan att behöva oroa dig för att repa golvet då ytan på golvet är väldigt reptåligt och stryktåligt tack vare den smarta konstruktionen! Skulle du vilja våttorka ditt golv så fungerar det alldeles utmärkt att använda en golvmopp eller trasa, det är en sak du bör tänka på när du ska våttorka golvet och det är att trasan eller golvmoppen är ordentligt urvriden och inte för fuktig, detta är viktigt för att om blir golvet för fuktigt kan det bli skadat.. Det är inga problem om du skulle råka spilla eller tappa något på golvet så länge du torkar upp det så fort som möjligt!

Dokument

Egenskaper

VarumärkeTarkett
Art.Nr.398959
SerieShade
TräslagEk
Mönster1-Stav
YtbehandlingLack
Längd2000 mm
Bredd190 mm
Tjocklek14 mm
Antal2,28 m2/frp
Antal6 st/frp
Fog2-lock
Tål GolvvärmeJa
TypParkettgolv
FärgLjus
Tillverkarens Art.Nr.7877049
EAN-nr5902662038375