• Läs om våra reportage

  Laminat vs. trä

  Vilket golv väljer du?

  Sätt färg på ditt hus

  Ungefär vart femtonde år är det dags att damma av penslarna och måla om fasaden på ditt trähus. Tidskrävande tänker du, och visst tar det sin tid, men i gengäld får du en snygg fasad som inte bara skyddar ditt hus mot mögel, väder och vind, utan också höjer värdet på ditt hus.
 • Få stöd och inspiration från våra guider

  Inspiration

  Golvsnack - fördelarna med de olika golvtyperna

  Gör det själv

  Tapetsera hörn – så gör du

  Gör det själv

  Tapetsera som ett proffs

  Inspiration

  Golvas av nyheter från Bygghemma

Golv, kakel och klinkers

Golv, kakel och klinkers en bra investering för ditt hus och din trivsel. Det som många lägger en stor tyngdpunkt på när de bygger ett nytt rum är vilket typ av golv ska vi ha. Det finns alltifrån slitstarka laminat golv som passar perfekt i barnens rum då detta golv tåler mycket lek och aktivitet. Medan i badrummet kan det vara vackert med ett golv i kakel som ger ett väldigt elegant men ändå diskret intryck. Det gäller att välja golv och kakel med omsorg därför kan det vara skönt att istället för stressa runt i olika affärer sätta sig ner när du har tid över och titta på det varierande utbud vi har här på Bygghemma.

Du kan även läsa mer under varje produkt om just den aktuella produkten så att du är säker på att hitta det golv och kakel som rummen i ditt hus verkligen förtjänar. Förutom att golv och kakel kan vara väldigt vackra och funktionella så höjer även ett nytt kakel eller golv värdet på huset vilket gör det till en bra investering du kan ha nytta av både när det används men även vid försäljning. Kolla in alla våra varianter av golv och vårt vackra sortiment av kakel.