Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Snygga till hemma med golv, tapeter och färg

Sätt färg och känsla på ditt hem med hjälp av produkter från vår golv- och väggavdelning. Här hittar du de senaste trenderna inom tapeter, golv, kakel och klinker. Året runt hittar du alltid bra kampanjer från kända varumärken.

  • Ett av Sveriges största golvsortiment
  • Enkel köpguide när du handlar färg
  • Över 1500 olika tapeter

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Läs våra reportage

(Se alla reportage)
Golv: Istället för trä och sten – vinyl!

Golv: Istället för trä och sten – vinyl!

Mjukt, varmt, ljuddämpande, slitstarkt och lättstädat. Fem goda egenskaper som utmärker vinylgolvet. Men inte kan väl vinyl matcha känslan av trä eller sten? Tja, då är det läge att spana in nya Kährs Luxury Tiles.

Läs hela reportaget
Laminatgolv som håller för allt

Laminatgolv som håller för allt

Vad har Europas mest trafikerade flygplats Heathrow Airport i London och de stora mässhallarna i Milano gemensamt. Högtryckslaminatgolv från BerryAlloc – ett extremt slitstarkt, smutsavvisande och antistatiskt golv. Och funkar det i London och Milano funkar det säkert även hemma hos dig. Här är några goda skäl till att välja BerryAlloc.

Läs hela reportaget

Få stöd och inspiration från våra guider

(Se alla guider)
Tapetsera som ett proffs

Gör det själv

Tapetsera som ett proffs

Läs guiden
Golvsnack - fördelarna med de olika golvtyperna

Inspiration

Golvsnack - fördelarna med de olika golvtyperna

Läs guiden
Sätt färg på tapeten – allt du behöver veta

Gör det själv

Sätt färg på tapeten – allt du behöver veta

Läs guiden
Golv för olika rum: De sålde mest 2019

Inspiration

Golv för olika rum: De sålde mest 2019

Läs guiden

Snygga till hemma med golv, tapeter och färg

Snabbt, enkelt och billigt kan det bli om man fixar till en del av ytskikten i rummen själv. Golv och vägg finns i många olika material anpassade för olika ändamål. Trä, kork och gummi är exempel på vackra naturmaterial som är behagliga att gå på och finns i en mängd olika designer. Idag tillverkas exempelvis gummigolv som efterliknar sten och marmor. I vårt breda sortiment ingår även lättlagda och snygga plastgolv, linoleum-, textil- och våtrumsgolv för inomhusbruk samt trallgolv och andra utegolv för din altan eller balkong. Vill man ha ett golv som är varmt och skönt att gå på är det bra att installera golvvärme när man ändå lägger ett golv.

Att förvandla ett rum

För väggen finns många stilfulla och kul material att välja bland. Till badrummet finns målarfärg, våtrumstapet, lätthanterliga våtrumsskivor som exempelvis efterliknar kakel/sten samt klassiska och moderna sten- och kakelplattor. I sortimentet finns tapeter från många olika designers, både enfärgade och mönstrade i flera kvaliteter, och paneler, väggfärg, väggskivor och sten/tegel för alla andra rum, inklusive köket. Tänk på underarbetet både vid målning och tapetsering så blir resultatet bra. Bredspackling av väggar gör dem finast. Tapet sätts upp med tapetklister eller så är de förklistrade och ska endast blötas. Har du valt en mönstrad tapet kan du behöva tänka på mönsterpassning. Tapetbord, en bra tapetkniv och bred mjuk borste är oumbärligt för ett fint resultat av tapetsering.

Enklare än du tror

Ändra utseendet på väggarna och golvet i ett rum och få en helt ny stil. Allt du behöver till huset och lite till hittar du hos oss på bygghemma.se. Att köpa material till golv och vägg online tar ned kostnaden så mycket att det finns utrymme att leja expertis för andra jobb hemma. Du får många instruktioner och råd av oss som leder dig vidare. Välkommen in med dina frågor.