Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Snygga till hemma med golv, tapeter och färg

  Sätt färg och känsla på ditt hem med hjälp av produkter från vår golv- och väggavdelning. Här hittar du de senaste trenderna inom tapeter, golv, kakel och klinker. Året runt hittar du alltid bra kampanjer från kända varumärken.

  • Ett av Sveriges största golvsortiment
  • Enkel köpguide när du handlar färg
  • Över 1500 olika tapeter

  Behöver du råd eller hjälp?

  Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

  Ring 020-25 00 25

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Därför ger golvvärme skönare och hälsosammare inomhusklimat

  Att sätta ett par kalla fötter mot ett golv med golvvärme är alltid en härlig upplevelse. Och faktum är att det är bevisat att den optimala värmefördelning för kroppen är varma fötter och svalt huvud, 18-20 grader i huvudhöjd och 23-24 grader nere vid fötterna. En värmefördelning du bara kan få med hjälp av just golvvärme.

  Läs hela reportaget

  Måla om fasaden: 3 bra tumregler

  Ungefär vart femtonde år är det dags att damma av penslarna och måla om fasaden på ditt trähus. Tidskrävande tänker du, och visst det tar sin tid, men i gengäld får du en snygg fasad som inte bara skyddar mot väder och vind utan också höjer värdet på ditt hus.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Gör det själv

  Tapetsera som ett proffs

  Läs guiden

  Inspiration

  Golvsnack - fördelarna med de olika golvtyperna

  Läs guiden

  Gör det själv

  Sätt färg på tapeten – allt du behöver veta

  Läs guiden

  Gör det själv

  Tapetsera hörn – så gör du

  Läs guiden

  Snygga till hemma med golv, tapeter och färg

  Snabbt, enkelt och billigt kan det bli om man fixar till en del av ytskikten i rummen själv. Golv och vägg finns i många olika material anpassade för olika ändamål. Trä, kork och gummi är exempel på vackra naturmaterial som är behagliga att gå på och finns i en mängd olika designer. Idag tillverkas exempelvis gummigolv som efterliknar sten och marmor. I vårt breda sortiment ingår även lättlagda och snygga plastgolv, linoleum-, textil- och våtrumsgolv för inomhusbruk samt trallgolv och andra utegolv för din altan eller balkong. Vill man ha ett golv som är varmt och skönt att gå på är det bra att installera golvvärme när man ändå lägger ett golv.

  Att förvandla ett rum

  För väggen finns många stilfulla och kul material att välja bland. Till badrummet finns målarfärg, våtrumstapet, lätthanterliga våtrumsskivor som exempelvis efterliknar kakel/sten samt klassiska och moderna sten- och kakelplattor. I sortimentet finns tapeter från många olika designers, både enfärgade och mönstrade i flera kvaliteter, och paneler, väggfärg, väggskivor och sten/tegel för alla andra rum, inklusive köket. Tänk på underarbetet både vid målning och tapetsering så blir resultatet bra. Bredspackling av väggar gör dem finast. Tapet sätts upp med tapetklister eller så är de förklistrade och ska endast blötas. Har du valt en mönstrad tapet kan du behöva tänka på mönsterpassning. Tapetbord, en bra tapetkniv och bred mjuk borste är oumbärligt för ett fint resultat av tapetsering.

  Enklare än du tror

  Ändra utseendet på väggarna och golvet i ett rum och få en helt ny stil. Allt du behöver till huset och lite till hittar du hos oss på bygghemma.se. Att köpa material till golv och vägg online tar ned kostnaden så mycket att det finns utrymme att leja expertis för andra jobb hemma. Du får många instruktioner och råd av oss som leder dig vidare. Välkommen in med dina frågor.