Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Snygga till hemma med golv, tapeter och färg

Snabbt, enkelt och billigt kan det bli om man fixar till en del av ytskikten i rummen själv. Golv och vägg finns i många olika material anpassade för olika ändamål. Trä, kork och gummi är exempel på vackra naturmaterial som är behagliga att gå på och finns i en mängd olika designer. Idag tillverkas exempelvis gummigolv som efterliknar sten och marmor. I vårt breda sortiment ingår även lättlagda och snygga plastgolv, linoleum-, textil- och våtrumsgolv för inomhusbruk samt trallgolv och andra utegolv för din altan eller balkong. Vill man ha ett golv som är varmt och skönt att gå på är det bra att installera golvvärme när man ändå lägger ett golv.

Att förvandla ett rum med golv & väggar

För väggen finns många stilfulla och kul material att välja bland. Till badrummet finns målarfärg, våtrumstapet, lätthanterliga våtrumsskivor som exempelvis efterliknar kakel/sten samt klassiska och moderna sten- och kakelplattor. I sortimentet finns tapeter från många olika designers, både enfärgade och mönstrade i flera kvaliteter, och paneler, väggfärg, väggskivor och sten/tegel för alla andra rum, inklusive köket. Tänk på underarbetet både vid målning och tapetsering så blir resultatet bra. Bredspackling av väggar gör dem finast. Tapet sätts upp med tapetklister eller så är de förklistrade och ska endast blötas. Har du valt en mönstrad tapet kan du behöva tänka på mönsterpassning. Tapetbord, en bra tapetkniv och bred mjuk borste är oumbärligt för ett fint resultat av tapetsering.

Enklare än du tror

Ändra utseendet på väggarna och golvet i ett rum och få en helt ny stil. Allt du behöver till huset och lite till hittar du hos oss på bygghemma.se. Att köpa material till golv och vägg online tar ned kostnaden så mycket att det finns utrymme att leja expertis för andra jobb hemma. Du får många instruktioner och råd av oss som leder dig vidare. Välkommen in med dina frågor.

Vanliga frågor om

Gäller ROT-avdraget för installation av golv?
Vilket material behöver jag för att måla om väggarna?
Vad behöver jag för att ta hand om mitt golv?
Är väggdekorationer bara för barn?