4% Rabatt

Golvplatta Hestraplattan Hestra Yellow Speed

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 229 kr/m²

Du sparar 10 kr/m²

219 kr/m²

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fraktkostnad 99 kr

Beskrivning

Lättlagd golvplatta i plast

Läs mer
Hestra håller formen!

Golvplattan Hestra är HestraPlattans första platta. Redan i slutet av 80-talet togs det alltjämt lika populära mönstret fram. Användningsområdena är många; på balkongen, i trädgården, runt poolen, i källarutrymmet eller i garaget. Och plattan passar lika bra ute som inne. Den är dessutom dränerande och låter på så sätt fuktiga golv andas. Hestraplattan har en mycket bra expansionsfunktion – dvs den håller sig bra, även i stark värme. Till plattan finns kant- och hörnlister för fina avslut. Hestra finns i regnbågens alla färger.

Plattan är mycket enkel att lägga, det viktiga är att underlaget är plant och att en 15 mm spalt lämnas till fasta väggar. Detta för att plast är ett levande material som ska kunna expandera. För garage rekommenderar vi att golvet bultas i yttersta raden. Golvet är lätt att hålla rent. Dammsugning och avspolning är det bästa. Två gånger om året kan man lyfta på det i stora flak för att rengöra under. OBS! Säljs endast i hela m2!

Dokument

Egenskaper

Varumärke Hestraplattan
Art.Nr. 6010-1500-05
Längd 300 mm
Bredd 300 mm
Serie Hestra
Tjocklek 12 mm
Antal 1 m2/frp
Antal 11 st/frp
Utseende Plast
Typ Golvplatta
Färg Yellow Speed

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Serie
Färg
219 kr/m²
229 kr/m²
Hestra
Yellow Speed
189 kr/m²
239 kr/m²
Woodlook
Antique
Visa Produkt

Andra som köpte Golvplatta Hestraplattan Hestra Yellow Speed köpte också