Kakel Lhådös Pazcal Blå 13x13 cm

Kakel Lhådös Pazcal Blå 13x13 cm
Kakel Lhådös Pazcal Blå 13x13 cm
28%
Just nu!
Kampanj
Rek. pris  733 kr/m²
531 kr/m²

Delbetala från 32 kr/mån

Lägsta totalpris  525,69 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Beskrivning

Serien Pazcal är trendiga kakelplattor i vackra pastellfärger med en lätt handgjord känsla. Detta är en kakelplatta som passar perfekt till kök eller badrum.

Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Man importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen.

Med det noga utvalda sortimentet så hoppas man kunna inspirera och bidra till vackra rum över hela Sverige. På Lhådös har man ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I sortimentet finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Hitta din egen favorit!

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Egenskaper

VarumärkeLhådös
Art.Nr.64003
FärgBlå
Mått13x13 cm
Tjocklek9 mm
Antal1 m2/frp
Tål GolvvärmeNej
TypKakel
SättytaEnbart Vägg
KantRund
Åtgång+10%
SeriePazcal
YtaBlank
AnvändningsområdeEnbart Vägg
FrostsäkerNej
Antal57 st/m2