Kakel Lhådös Pazcal Rosa 7x20 cm

Kakel Lhådös Pazcal Rosa 7x20 cm
Kakel Lhådös Pazcal Rosa 7x20 cm
25%
Just nu!
Kampanj
Rek. pris  706 kr/m²
Du sparar  175 kr/m²
531 kr/m²

Delbetala från 32 kr/mån

Lägsta totalpris  515,07 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Beskrivning

Serien Pazcal är trendiga kakelplattor i vackra pastellfärger med en lätt handgjord känsla. Detta är en kakelplatta som passar perfekt till kök eller badrum.

Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Man importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen.

Med det noga utvalda sortimentet så hoppas man kunna inspirera och bidra till vackra rum över hela Sverige. På Lhådös har man ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I sortimentet finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Hitta din egen favorit!

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Egenskaper

VarumärkeLhådös
Art.Nr.64000
FärgRosa
Mått7x20 cm
Tjocklek9 mm
Antal0,97 m2/frp
Tål GolvvärmeNej
TypKakel
SättytaEnbart Vägg
KantRund
Åtgång+10%
SeriePazcal
YtaBlank
AnvändningsområdeEnbart Vägg
FrostsäkerNej
Antal77 st/m2