Marockanskt Kakel Tenfors Safi Latte 20x20 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Safi Latte 20x20 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Safi Latte 20x20 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Safi Latte 20x20 cm
Marockanskt Kakel Tenfors Safi Latte 20x20 cm

Marockanskt Kakel Tenfors
Safi Latte 20x20 cm

499 kr/m²1 250:-

60%

tom 31/8

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Marockanskt kakel Safi Latte 20x20 är en cementplatta med klassiskt mönster i varmt beige och brunt, på vit botten. Ger en varm känsla av kaffe med mjölk. En handgjord platta med klassiskt mönster, som är lika vacker på väggen som på golvet. Marockanskt kakel kan användas i både kök och badrum, men fungerar lika bra i uterum, entré eller butik. Ger en genuin och välkomnande känsla som bara blir bättre med tiden.
Varumärke

Beskrivning

Plattorna tillverkas på klassiskt marockanskt sätt; mönstret är gjutet med färgpigment och färgen går ca 4 mm ner i plattan. Denna metod ger en platta som behåller sina fina färger och mönster i decennier. De här cementplattor är handgjorda och det betyder att det kan förekomma mindre skillnader i färger och i ytan, men det är ju det som är en del av charmen med dessa vackra golv. Plattorna är förbehandlade med vattenlöslig och kemikaliefri lösning så att de inte är lika känsliga som många andra marockanska cementplattor. Ger ett vackert golv som bara blir vackrare med åren. Behandlas med impregnering innan fogning. Marockanskt kakel kan användas med golvvärme, men det kräver en bredare fog, speciellt i badrum då plattorna utsätts för fukt och expanderar. Om en fuktig platta värms upp för fort kan det uppstå sprickor eller missfärgningar.

Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Egenskaper

VarumärkeTenfors
Art.Nr.V20-175
FärgBrun
Mått20x20 cm
Tjocklek15 mm
Antal0,52 m2/frp
Antal13 st/frp
Tål GolvvärmeJa
TypMarockanskt Kakel
SättytaGolv och Vägg
KantRak
SerieTenfors Marrakech
YtaMatt
AnvändningsområdeInomhus
FrostsäkerNej