Granitkeramik Lhådös Ceppo Di Gre Greige 30x30 cm

Granitkeramik Lhådös Ceppo Di Gre Greige 30x30 cm
Granitkeramik Lhådös Ceppo Di Gre Greige 30x30 cm
20%
tom 30/6
Kampanj
Rek. pris  525 kr/m²
420 kr/m²

Lägsta totalpris  416 kr

Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 295 kr

Beskrivning

Ceppo di Gre är en klinkerserie av mycket tålig granitkeramik som är framtagen efter den populära italienska marmorn Ceppo Di Gre, som är en livlig marmorsort med häftiga inslag av stenkross. Plattorna i serien finns i olika storlekar och går även bra att kombinera tillsammans med tex mindre plattor till duschfall. Serien finns också i flera färger.

Lhådös Kakel har varit verksamt inom kakelbranschen sedan 1989. Man importerar kakel och klinker främst från Italien, Spanien och Portugal men även i viss mån från andra delar av världen.

Med det noga utvalda sortimentet så hoppas man kunna inspirera och bidra till vackra rum över hela Sverige. På Lhådös har man ett brett urval av kakel och klinker som ständigt förändras både vad gäller färger, former och strukturer. I sortimentet finner du även mosaik, glasblock, och natursten. Hitta din egen favorit!

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Egenskaper

VarumärkeLhådös
Art.Nr.K3QA
FärgGrå
Mått30x30 cm
Tjocklek9 mm
Antal1 m2/frp
Tål GolvvärmeJa
TypGranitkeramik
SättytaGolv och Vägg
KantRak
Åtgång+10%
SerieCeppo Di Gre
YtaMatt
AnvändningsområdeGolv och Vägg
FrostsäkerJa
Antal11 st/m2