Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Klinker Konradssons Terra Antracit 20x20 cm

Klinker Konradssons
Terra Antracit 20x20 cm

1 159 kr/m²Pris/frp 1 390,80:-
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 349 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Terra är en melerad klinkerserie som är frostsäker gjord av granitkeramik i färgerna beige, ljusbrun, brun, grå, antracit och svart i lugna toner.
Varumärke

Beskrivning

Terra är en melerad klinkerserie som är frostsäker gjord av granitkeramik i färgerna beige, ljusbrun, brun, grå, antracit och svart i lugna toner.
Den upplevs varm och mjuk. Finns i formaten kvadrat och hexagon. Hexagon har fått en renässans och är riktigt inne nu. Passar lika bra i samtliga stilar. Upplevs lika fin på vägg som på golv och hör hemma i samtliga husets utrymmen samt på uteplats och balkong. Den lugna mönsterdekoren kan man använda sig av för att göra en utstickare med att t ex klä in badkar, fast hylla, kommod för handfat eller duschvägg eller en härlig bordsskiva. Vidare kan man ju jobba med de olika formaten och få ett spännande uttryck på rummet. Serien ger möjlighet att få fram både den romantiska känslan som den råa tuffa känslan beroende på vad den kombineras med.

OBS! Nyansskiftningar är helt naturliga eftersom keramik är ett naturmaterial. Kontrollera nyanser och storleksvarianter före montering. Reklamation efter montering godkännes ej. Tänk även på att en bildskärm inte alltid kan återge en plattas färg och struktur på ett helt korrekt sätt. Lägg till ca 10% extra i spill när du beräknar kakel- och klinkeråtgång.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeKonradssons
Art.Nr.4714
MönsterSten/betong
FärgGrå
Mått20x20 cm
Tjocklek9 mm
Storlek20x20 cm
Antal1,2 m2/frp
Antal30 st/frp
Tål GolvvärmeJa
FormKvadratisk
TypKlinker
SättytaGolv och Vägg
Åtgång+ 10%
SerieTerra
YtaMatt
AnvändningsområdeInomhus/Utomhus
FrostsäkerJa
EAN-nr7340137310997