Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Klinker Tenfors Crisp XL Beige Matt 60x120 cm
Klinker Tenfors Crisp XL Beige Matt 60x120 cm
Klinker Tenfors Crisp XL Beige Matt 60x120 cm

Klinker Tenfors
Crisp XL Beige Matt 60x120 cm

797 kr/m²Pris/frp 1 139:-
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 346 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Klinker Crisp XL kombinerar den tidlösa skönheten hos terrazzo med moderna material och designelement.
Varumärke

Beskrivning

Klinker Crisp XL kombinerar den tidlösa skönheten hos terrazzo med moderna material och designelement.
Klinker Crisp XL är en nytolkning av den klassiska terrazzon och erbjuder en distinkt estetik med stort och tydligt mönster. Den imiterar terrazzons karakteristiska look med granitfragment och marmorinlägg, men i en form som är lätt att hantera och underhålla. Detta ger dig fördelarna med en autentisk terrazzo-design utan den allt arbete som följer med äkta terrazzo.
Klinker Crisp XL är tillverkad av högkvalitativ granitkeramik, vilket gör den extremt hållbar och motståndskraftig mot slitage och repor. Den behåller sin skönhet och kvalitet över tid och är idealisk för högt trafikerade områden.

Den matta ytan på Klinker Crisp XL gör den enkel att rengöra och underhålla. En enkel sopning eller moppning räcker för att hålla den skinande ren och vacker. De rektifierade kanterna ger varje platta en jämn och exakt kant, vilket gör installationen enkel och ger ett sömlöst utseende.

Klinker Crisp XL är frostbeständig, vilket gör den lämplig för både inomhus- och utomhusbruk. Använd Klinker Crisp XL för att skapa vackra golv- och väggbeläggningar i ditt hem. Dess terrazzo-inspirerade design kommer att ge din bostad en unik och elegant atmosfär. Denna granitkeramik är perfekt för kommersiella utrymmen som hotell, restauranger, butiker och kontor. Dess slitstarka egenskaper gör den idealisk för högt trafikerade områden.

Sammanfattningsvis är Klinker Crisp XL den ultimata lösningen för dem som söker en terrazzo-inspirerad granitkeramik med en matt yta och rektifierade kanter. Dess fördelar inkluderar hållbarhet, enkel rengöring och frostbeständighet, och dess användningsområden sträcker sig från bostäder till kommersiella projekt och utomhusmiljöer. Ge ditt utrymme en touch av tidlös elegans med Klinker Crisp XL.



Eventuella reklamationer görs innan montering. Reklamationer efter montering godkänns ej. Priset är per kvadratmeter, men produkten säljs endast i hela paket. Tänk på att plattan kan se något annorlunda ut i verkligheten då bildkvaliteten skiljer sig mycket från skärm till skärm.

Egenskaper

VarumärkeTenfors
Art.Nr.ST-1049M
MönsterTerrazzo
FärgBeige
Mått60x120 cm
Tjocklek10,5 mm
Storlek60x120 cm
Antal1,43 m2/frp
Antal2 st/frp
Tål GolvvärmeJa
TypKlinker
SättytaGolv och Vägg
KantRak
Åtgång+ 10%
SerieCrisp XL
YtaMatt
AnvändningsområdeInomhus/Utomhus
FrostsäkerJa