Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Hobbyfärg

  Pris
  19 kr
  19 kr
  533 kr
  533 kr
  Leveranstid
  Färg
  Varumärke
  Serie

  Hobbyfärg

  När du vill måla upp en fotbollsplan på gräsmattan, eller kanske måla roliga figurer på grusplanen kan du använda en färg som vare sig är skadlig för hälsan eller för miljön. Den här typen av medel kallas för hobbyfärg och med den är det bara fantasin som sätter stopp. Du kan med fördel använda hobbyfärg när du vill göra dina egna tavlor eller när du vill ordna en trevlig pysselstund för barnen. Hos oss på Bygghemma.se kan du hitta hobbyfärg online för riktigt bra priser utan att behöva vara orolig för att någon kommer komma i kontakt med farliga ämnen.

  Läs mer...
  Visar 4 av 4 produkter
  Sortering
  • Sortering
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
  • Produktnamn A-Ö
  • Produktnamn Ö-A
  • Popularitet
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1
  herdins_logo.jpgFinns i fler färger
  fr.62 kr
  65 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 7 färger:
  Röd
  Brun
  Svart
  Blå
  Lila
  Grön
  Grå
  Gå till produkt
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  herdins_logo.jpgFinns i fler färger
  fr.109 kr
  115 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Finns i flera varianter.
  Varav 10 färger:
  Röd
  Orange
  Blå
  Grå
  Brun
  Svart
  Grön
  Lila
  Rosa
  Beige
  Gå till produkt
  herdins_logo.jpg
  19 kr
  20 kr
  Levereras inom 3-5 vardagar
  Gå till produkt
  Sida 1 / 1
  • Sida 1 / 1

  Hur du använder hobbyfärg

  Det finns olika typer av hobbyfärg. En del av färgerna kommer i sprayburkar. Använder du en sådan är det viktigt att du rengör munstycket när du använt burken klart. Det gör du genom att vända flaskan upp och ner och hålla in munstycket tills det endast kommer ut luft. När du gör det kan du vara säker på att rören hålls rena och att själva öppningen inte blir igentäppt. Använder du istället flytande hobbyfärg kan du behöva rengöra eventuella penslar efteråt så att de inte torkar ut och blir oanvändbara. De flesta hobbyfärger i flytande form går utmärkt att blanda med varandra för att du ska kunna uppnå precis den nyans du är ute efter.

  Köp din hobbyfärg online

  Vill du hitta miljövänliga hobbyfärger är det självklara valet att vända sig till oss på Bygghemma.se. I vårt sortiment hittar du produkter från erkända märken, och det gör att du kan vara säker på att du får produkter som håller en hög kvalitet. Här kan du enkelt hitta billig hobbyfärg i olika nyanser som du kan använda och ha roligt med.