Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Hobbyfärg

Hobbyfärg

Du har sett alla 3 produkter

När du vill måla upp en fotbollsplan på gräsmattan, eller kanske måla roliga figurer på grusplanen kan du använda en färg som vare sig är skadlig för hälsan eller för miljön. Den här typen av medel kallas för hobbyfärg och med den är det bara fantasin som sätter stopp. Du kan med fördel använda hobbyfärg när du vill göra dina egna tavlor eller när du vill ordna en trevlig pysselstund för barnen. Hos oss på Bygghemma.se kan du hitta hobbyfärg online för riktigt bra priser utan att behöva vara orolig för att någon kommer komma i kontakt med farliga ämnen.

Hur du använder hobbyfärg

Det finns olika typer av hobbyfärg. En del av färgerna kommer i sprayburkar. Använder du en sådan är det viktigt att du rengör munstycket när du använt burken klart. Det gör du genom att vända flaskan upp och ner och hålla in munstycket tills det endast kommer ut luft. När du gör det kan du vara säker på att rören hålls rena och att själva öppningen inte blir igentäppt. Använder du istället flytande hobbyfärg kan du behöva rengöra eventuella penslar efteråt så att de inte torkar ut och blir oanvändbara. De flesta hobbyfärger i flytande form går utmärkt att blanda med varandra för att du ska kunna uppnå precis den nyans du är ute efter.

Köp din hobbyfärg online

Vill du hitta miljövänliga hobbyfärger är det självklara valet att vända sig till oss på Bygghemma.se. I vårt sortiment hittar du produkter från erkända märken, och det gör att du kan vara säker på att du får produkter som håller en hög kvalitet. Här kan du enkelt hitta billig hobbyfärg i olika nyanser som du kan använda och ha roligt med.