Hobbyfärg

Pris
20
20
116
116
Färg
Varumärke
Serie
Leveranstid

Textilfärg | Förnya dina kläder

De kläder vi använder varje dag slits och därmed också färgen på kläderna. Hos oss på bygghemma.se kan du köpa billig textilfärg och färga tillbaka dina kläder till dess rätta nyans eller varför inte i någon helt ny färg?

Läs mer...
Visar 3 av 3 produkter
Sida 1 / 1
Textilfärg Herdins Natural Fibre
herdins_logo.jpgFinns i fler färger
review score
fr.95 kr
122 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Finns i flera varianter.
Varav 10 färger:
Orange
Blå
Grå
Brun
Svart
Grön
Lila
Rosa
Röd
Beige
Gå till produkt
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Textilfärg Herdins Fix
herdins_logo.jpg
20 kr
21 kr
Levereras inom 2-5 vardagar
Gå till produkt
Sida 1 / 1

Vad finns det för färger på er textilfärg?

Den textilfärg som vi har här hos oss på bygghemma finns i en mängd olika färgkulörer att välja bland. Cerise, svart, röd, grå, lime, plommon, beige, brun, grön, orange och flertalet olika nyanser av blått.

Behöver jag köpa till någonting mer utöver textilfärg?

Vi har även infärgningssalt hos oss här på bygghemma.se som du kan köpa till när du ska köpa textilfärg och färga dina textilier.

Kan jag bara färga kläder?

Du kan färga alla typer av textilier med vår textilfärg. Bomull, viskor eller lin, det spelar ingen roll. Färgen fäller inte av sig i tvätten så du behöver inte vara orolig när du ska tvätta det färgade plagget tillsammans med andra plagg eller textilier.

Vad behöver jag tänka på vid användning av textilfärg?

Det är viktigt att kolla doseringen på förpackningen, så att du får rätt mängd till det du vill färga. En sak som är väldigt bra med denna textilfärg är att den inte är speciellt känslig för temperaturväxlingar. Det går med andra ord bra att använda den både vid 30 grader ända upp till 60 graders tvätt. Detta gör att du kan färga i stort sett vad som helst, oavsett vad det står i tvättråden att du ska använda för temperatur.