Golvlasyr Herdins 1 l
Golvlasyr Herdins 1 l
Golvlasyr Herdins 1 l
Golvlasyr Herdins 1 l
Golvlasyr Herdins 1 l

Golvlasyr Herdins
1 l

256 krOrd. 329:-

Se priset!

Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Herdins Golvlasyr är en vattenburen lasyr för infärgning av obehandlade eller renslipade golv.
Varumärke

Beskrivning

Herdins Golvlasyr är en vattenburen lasyr för infärgning av obehandlade eller renslipade golv.
Lasyren är luktfri och snabbtorkande. Efter behandlingen ska golvet lackeras med Herdins Golvlack eller behandlas med Herdins Hårdvaxolja.

Instruktioner
Gör alltid en provlasering på samma träslag för kontroll av nyans innan du börjar. Önskas en mer täckande behandling kan golvet behandlas två gånger. Golvet ska slipas innan lasering. Slipa ytan i fiberriktningen med 120 korns slippapper. Rör om lasyren ordentligt innan applicering.

Vid applicering av de mörka kulörerna, svart, mellanbrun och mörkbrun: lasyren skall påföras flödigt och strykas ut i fiberriktningen, enklast görs det med Herdins Paint & Stain Pad eller pensel. Om inte lasyren läggs på flödigt finns risk för att lasyren torkar för snabbt och blir svår att applicera ut jämnt. Torkar lasyren för fort, öka mängden lasyr som läggs på.

Behandla 3-4 brädor åt gången därefter torkas överskott av lasyren av med en bomullstrasa. Var noggrann med att torka av i fiberriktningen och att torka av jämnt. Ytan tål att gå på efter ca 10-15 minuter och då kan ojämnheter i infärgning efterjusteras genom att väta upp området med mera lasyr och bearbeta partiet med bomullstrasan så att färgen utjämnas.

Vid applicering av de ljusa kulörerna, vit, pärlgrå och antracitgrå: lasyren skall strykas ut i fiberriktningen, enklast utförs det med Herdins Paint & Stain Pad eller pensel.

Rengöring av verktyg
Stryk av penslar och andra verktyg så mycket som möjligt. Tvätta med vatten och såpa.

Hantering/Lagring
Lagras frostfritt i väl tillsluten originalförpackning. Undvik spill, hud och ögonkontakt.
Efterbehandling
Herdins Golvlack läggs direkt på det laserade golvet efter 3-4 timmar vid normal rumstemperatur. På de mörka kulörerna svart, mellanbrun och mörkbrun kan Herdins Hårdvaxolja användas. Följ därefter instruktionen för den produkt du valt.

Tänk på att
Vill du ha en mer täckande kulör kan du applicera Herdins Golvlasyr två gånger

Egenskaper

VarumärkeHerdins
Art.Nr.053300H
FärgAntracitgrå, Grå, Mellanbrun, Mörkbrun, Svart, Vit
Volym1 l