Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Tapeter & målarfärg till dina väggar

Målarfärg och tapeter är viktiga verktyg för att ge hemmet hemkänsla och personlighet. Oavsett om du arbetar med utsidan eller ditt sovrum, hall, vardagsrum eller barnrum kan du med hjälp av dessa verktyg anpassa efter både funktion och smak. Hos oss på Bygghemma.se hittar du målarfärg och tapeter från marknadens ledande märken som Boråstapeter, Durå, Sadolin och Nordsjö. Välj mellan bland annat blommiga tapeter, mönstrade tapeter, enfärgade tapeter i olika kulörer och tapeter anpassade för barnens rum. Tapeter kan användas till att tapetsera hela rummet, men du kan också kombinera tapet och färg för att till exempel skapa en fondvägg. I vårt sortiment hittar du också snygga och prisvärda våtrumstapeter att använda i badrummet eller andra fuktutsatta utrymmen.

Målarfärg - Stort sortiment

Utöver att använda tapet är också färg en viktig komponent vid renovering eller uppfräschning av hemmet. I vårt sortiment hittar du dels inomhusfärg och snickerifärg, men också grundfärg, takfärg och våtrumsfärg. Att passa på att måla taket vid en tapetsering eller ommålning av väggar är ofta klokt, då ett trist tak inte låter en vacker tapet eller ny väggkulör komma fram så mycket som den förtjänar. Taket kan dessutom, innan en omtapetsering eller ommålning av rummet, målas utan att riskera att förstöra väggarna med färgstänk. Utöver att erbjuda produkter för inomhusbruk har vi också utomhusfärg, olja och bets. Hitta den kulör och produkt som passar just din fasad, veranda eller garageport.

Rätt tapet för dig med alla verktyg till

Hos oss på Bygghemma.se hittar du, utöver alla förbrukningsprodukter du behöver vid en omtapetsering eller ommålning, också alla verktyg som krävs om du ska utföra arbetet själv. Vi har allt från slipmaskiner till rollerset, tapetverktyg, täckpapp och borstar. Fundera över vad du kommer att behöva och se till att ha allting hemma när du börjar ditt projekt. För att beräkna hur mycket färg eller tapet du behöver mäter du väggarnas area och jämför sedan med produkten du ska använda. Kom ihåg att färg ofta behöver strykas flera gånger och att du kan behöva mer tapet än väggens exakta mått för att kunna mönsterpassa.

Vanliga frågor om

Hur ska jag tänka när jag väljer målarfärg och tapet?
Hur sätter jag enklast upp mina tapeter?
Hur mycket färg och tapet behöver jag?