Ring oss på 020-25 00 25
 • Kundservice är stängt
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Laminat vs. trä

  Vilket golv väljer du?

  Läs hela reportaget

  Sätt färg på ditt hus

  Ungefär vart femtonde år är det dags att damma av penslarna och måla om fasaden på ditt trähus. Tidskrävande tänker du, och visst tar det sin tid, men i gengäld får du en snygg fasad som inte bara skyddar ditt hus mot mögel, väder och vind, utan också höjer värdet på ditt hus.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Inspiration

  Golvsnack - fördelarna med de olika golvtyperna

  Läs guiden

  Gör det själv

  Tapetsera som ett proffs

  Läs guiden

  Inspiration

  Golvas av nyheter från Bygghemma

  Läs guiden

  Gör det själv

  Tapetsera hörn – så gör du

  Läs guiden

  Målarfärg och tapet

  Målarfärg och tapeter är viktiga verktyg för att ge hemmet hemkänsla och personlighet. Oavsett om du arbetar med utsidan eller ditt sovrum, hall, vardagsrum eller barnrum kan du med hjälp av dessa verktyg anpassa efter både funktion och smak. Hos oss på Bygghemma.se hittar du målarfärg och tapeter från marknadens ledande märken som Boråstapeter, Durå, Sadolin och Nordsjö. Välj mellan bland annat blommiga tapeter, mönstrade tapeter, enfärgade tapeter i olika kulörer och tapeter anpassade för barnens rum. Tapeter kan användas till att tapetsera hela rummet, men du kan också kombinera tapet och färg för att till exempel skapa en fondvägg. I vårt sortiment hittar du också snygga och prisvärda våtrumstapeter att använda i badrummet eller andra fuktutsatta utrymmen.

  Utöver att använda tapet är också färg en viktig komponent vid renovering eller uppfräschning av hemmet. I vårt sortiment hittar du dels inomhusfärg och snickerifärg, men också grundfärg, takfärg och våtrumsfärg. Att passa på att måla taket vid en tapetsering eller ommålning av väggar är ofta klokt, då ett trist tak inte låter en vacker tapet eller ny väggkulör komma fram så mycket som den förtjänar. Taket kan dessutom, innan en omtapetsering eller ommålning av rummet, målas utan att riskera att förstöra väggarna med färgstänk. Utöver att erbjuda produkter för inomhusbruk har vi också utomhusfärg, olja och bets. Hitta den kulör och produkt som passar just din fasad, veranda eller garageport.

  Hos oss på Bygghemma.se hittar du, utöver alla förbrukningsprodukter du behöver vid en omtapetsering eller ommålning, också alla verktyg som krävs om du ska utföra arbetet själv. Vi har allt från slipmaskiner till rollerset, tapetverktyg, täckpapp och borstar. Fundera över vad du kommer att behöva och se till att ha allting hemma när du börjar ditt projekt. För att beräkna hur mycket färg eller tapet du behöver mäter du väggarnas area och jämför sedan med produkten du ska använda. Kom ihåg att färg ofta behöver strykas flera gånger och att du kan behöva mer tapet än väggens exakta mått för att kunna mönsterpassa.