Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Hårdvaxolja Saicos 3600 Sidenmatt

Hårdvaxolja Saicos
3600 Sidenmatt

fr. 839 kr

utvalda på

Kampanj

Välj Volym
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Överstruket pris avser lägsta pris senaste 30 dagarna.

Ecoline hårdvaxolja ofärgad är ditt bästa val där det krävs att man uppnår högsta möjliga slitstyrka i kombination med bästa miljöval.
Varumärke

Beskrivning

Ecoline hårdvaxolja ofärgad är ditt bästa val där det krävs att man uppnår högsta möjliga slitstyrka i kombination med bästa miljöval.
Saicos Ecoline Hardwax - Oil 3600 Eco Satinmatt (glanstal ca 20) är speciellt framtagen för ytbehandling inomhus på alla typer av nyslipade trägolv tillverkade av nordiska träslag i offentlig – och i hemmiljö som utsätts för kraftigt och högt slitage i kombination med att uppfylla nordiska miljökrav.

Saicos Ecoline Hardwax - Oil 3600 Eco satinmatt kan efter att ytan är nyslipad och dammfri användas direkt på alla modeller av trägolv tillverkade av nordiskaträslag. Produkten används med fördel i kombination med någon av produkterna från Saicos Ecoline Oil Ground Coat 3410Eco/34xxEco sortiment. Vid ytbehandling av termobehandlat - och syraimpregnerat trä- och exotiska träslag ska grundbehandling utföras med Saicos Ground Oil Extra Thin före att applicering sker med Ecoline Hardwax-Oil 3600 Eco. Se olika rekommendationer från Saicos Color för att på bästa sätt ytbehandla olika träslag och trägolv i olika miljöer.

Produkten kan med fördel även användas för att behandla övriga träytor inomhus som möbler, bord – och bänkskivor. Produkten är även mycket lämplig att använda vid renovering av trägolvsytor som är oljade – eller hårdvaxoljade. Som regel krävs ingen slipning av dessa ytor utan som förberedande åtgärd är att noggrant rengöra den oljade – hårdvaxoljade träytan med Saicos Ecoline Magic Cleanser 8125 Eco/8126Eco - spray.

Information
- Färdig yta på en dag
- Skapar slitstarka och lättstädade ytor.
- För offenliga miljöer finns ett koncept för städ och eftervård
- Bästa val vid renovering av oljade ytor
- Bra miljöval

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSaicos
Art.Nr.55HV80538S
FärgSidenmatt
SeriePremium Hardwax Oil
TypHårdvaxolja
Volym0,75, 2,5 l