5% Rabatt

Nitor Wood Protection

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 299 kr

Du sparar 15 kr

284 kr

Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans
- Fri frakt!

Beskrivning

Nitor Wood Protection ger vackra träytor med minimalt underhåll. Effektivt träskydd för altaner, trappor, bryggor och liknande träytor utomhus. Minskar behovet av årligt underhåll - du behöver ingen mer träolja. Ger en ljust silvergrå, vacker och långsiktigt hållbar träyta. Tar bort ojämnheter och gör ytan mer behaglig att gå på. Bygger på kiselteknologi som tränger in i och stärker träfibrerna från grunden och skapar ett kraftfullt skydd mot påväxt av alger, mögel och svamp.

Dokument

Egenskaper

Varumärke Nitor
Art.Nr. 288126N
Volym 1, 4 l

Tillbehör du kan behöva

 • Nitor Wood Cleaner

  Nitor Wood Cleaner har tre goda egenskaper: rengör, förimpregnerar träytan, och öppnar upp träfibrerna så att nästa steg i behandlingen - Nitor Wood Protection - kan tränga djupare ner i träytan. Detta förstärker effekten av den totala behandlingen. Kiselteknologi som ger unika rengöringsegenskaper. Löser effektivt upp oljerester och smuts, avlägsnar alger, svampar och mögel, samt motverkar ny påväxt. Anpassad för minsta möjliga miljöpåverkan och märkt med Bra Miljöval.

  94 kr

  99 kr

  Visa Produkt
 • Nitor Wood Sealer

  Vattenavvisande ytskydd för träytor behandlade med Nitor Wood Care. Ger tydlig pärleffekt när det regnar eller om annan vätska kommer på ytan.

  189 kr

  199 kr

  Visa Produkt
 • Målardyna 180 mm

  För användning tillsammans med framförallt träolja. Snabb och lättarbetad. Målardynor är idealiska för målning av släta och strukturerade ytor. Målardynans plana yta garanterar en slät och jämn målningsapplikation. Inga stänk

  89 kr

  105 kr

  Köp till
 • Aluminiumskaft med Nylon Adapter 90-150 cm

  Skaft som passar till målardyna, roller och penslar.

  129 kr

  158 kr

  Köp till

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
Typ
284 kr
299 kr
-

Andra som köpte Nitor Wood Protection köpte också