Träolja Saicos 0180 Svart
Träolja Saicos 0180 Svart
Träolja Saicos 0180 Svart
Träolja Saicos 0180 Svart
Träolja Saicos 0180 Svart

Träolja Saicos
0180 Svart
2,5 l

1 295 kr1 320:-
Volym
Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Träolja som skapar en slitstark väderskyddande och stegsäker yta på allt trä utomhus som trall och poolsarger och möbler.
Varumärke

Beskrivning

Saicos Special Wood Oil finns i flera kulörer och som ofärgad och är framtagen för att användas utomhus på allt trä i offentlig - och privat hemma miljö.

Saicos Special Wood Oil skapar ett mycket bra skydd på allt trä utomhus som trall, poolsarger och möbler. Produkten appliceras enkelt med Saicos Penselborste 210 mm eller Saicos Oil - Wax Roller och framhäver träets egenskaper på ett naturligt sätt. Ett bästa resultat uppnås genom att först slipa träytan trären och fri från all tidigare ytbehandling. Men ett mycket bra resultat uppnås även om man före applicering endast rengör ytan med Saicos Wood Brightener 8130. I regel räcker det med två appliceringar men är ytan i behov av en extra slutfinish, eller vid behov av uppfräschning, kan produkten appliceras ut med polermaskin försedd med vit rondell.

Tips och råd vid behandling av möbler och andra mindre ytor: för bästa resultat ska ytan slipas eller tvättas rent med Saicos Wood Brightener 8130. Vid applicering använd med fördel Saicos Pensel 30,50, 60 eller 100mm. Underhåll sker enkelt med Saicos Ecoline Wash Care 8101 Eco.

Information
- Skapar ett naturligt och vackert utseende
-Ytan blir slitstark och tålig mot smuts
- Gör ytan lätt att hålla ren och underhålla
- Mycket enkel applicering

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSaicos
Art.Nr.59SP80423
FärgSvart
SerieSpecial Wood Oil
TypTräolja
Volym2,5 l