Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Tapet Duro Vide Grön 68203

Tapet Duro
Vide Grön 68203

394 krOrd. 563:-

Kampanj

Just nu!

Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Tapet Vide från Duro. Vide är en liten gracil bladruta. En omtyckt mönstertyp som är fin i de flesta miljöer och bra att kombinera med en panel.
Varumärke

Beskrivning

Tapet Vide från Duro. Vide är en liten gracil bladruta. En omtyckt mönstertyp som är fin i de flesta miljöer och bra att kombinera med en panel.
Duros kollektion Blommor & Blad tar med dig till trädgårdsfest och blommande täppor. Kollektionen innehåller sju mönster i flera härliga färgställningar. I kollektionen finner du allt ifrån fantasifull blomsterprakt till sirliga bladslingor och medaljonger med guldinslag. Kombinera större mönster med mindre rutor eller varför inte enfärgat? Färgerna är mättade med många blå nyanser, grönt, grått och svart. De gula och röda tonerna är tillbaka och gör nedslag här och där.

Inspirationen till Blommor & Blad är hämtad från just från lusten att odla och se fröna gro och växa. Det är Duros tolkning av odlarglädje där vi genom tapeterna vandrar genom blommande äppellundar. Vi njuter av fågelsång och klättrar över planket till den hemliga trädgården. Blommor & Blad låter dig ta in grönska och trädgårdskänsla i husets alla rum, året om.

Övrigt
- Mycket god ljushärdighet
- Hög tvättbarhet
- Limrekommendation: Non Woven-lim på vägg

Duro eftersträvar ett brett utbud av tapeter i olika färger, stilar och mönster. Alla Duros kollektioner ska spegla skandinavisk interiördesign. Därför har många av Sveriges mest kända formgivare under åren bidragit till Durotapetens utseende.

OBS! Tänk på att färgåtergivningen av bilder kan variera beroende av inställning på skärm!

Egenskaper

VarumärkeDuro
Art.Nr.682-03
KollektionBlommor & Blad
FärgFlerfärgad
MönsterStormönstrad
UtförandeQuickUp
Bredd53 cm
MönsterpassningRak mönsterpassning 6,6 cm
TypTapet
StilVillan på landet
Längd10,05 m
EAN-nr7393564682038