Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  5%

  Komplett Grundpaket Fristående

  Paket + kr

  Tillval + kr

  Rek. pris 11 100 kr

  Du sparar 551 kr

  10 549 kr

  Delbetala från 222 kr/mån

  Visa alla varianter

  Jämför
  Tillverkningsvara
  - Levereras normalt inom 2-3 veckor.
  Hemleverans
  - Fraktkostnad 2 499 kr

  Beskrivning

  Grundpaket fristående är en komplett grund från Grundmäklarna, det enda som behöver tillsättas är eget arbete och betong. Grundpaketet innehåller kantelement till sidor, hörn samt monteringsdetaljer till dessa. Du kapar enkelt till kantelementen till exakt den längd du behöver. Dessutom ingår kamstål till kantvotsarmering (Kantförstyvning), cellplast som isolering i grunden, cellplastspik, armeringsnät, armeringsdistanser och najtråd till armeringen.

  Läs mer
  Förberedelser
  Utsättningen är viktig för att grunden skall hamna rätt på tomten. Innan markarbetet påbörjas är det viktigt att man har klart för sig vart husgrunden ska stå exakt, både i höjdmässigt såväl som position på tomten. För att använda Grundpaket mot fasad grundpaket från Grundmäklarna, är en förutsättning av marken är i plan, uppstick av avlopp etc skall följa gällande föreskrifter samt att marknivå skall ha kontrollerats mot fixpunkt om så krävs.

  Dräneringslager
  Skall bestå av minst 100 mm grus/makadam och skall därefter komprimeras. Rekommenderad dränering under plattan är dock 200 mm.

  Armering
  Naja (bind ihop) armeringen ordentligt så det inte finns risk för att den flyttar sig. Var noga med att följa konstruktions-överlappningsråd samt betongens täckningsgrad.

  Radon
  För att få ett radonfritt boende rekommenderas en radonduk. Golvvärme
  Skall du installera golvvärme, följ golvvärmeritningen och notera ev. ändringar mot ritningen direkt på densamma. Om något måste borras/skruvas i plattan är det ett måste att veta exakt vart rören ligger. Enkelt tips är att fota med påliggande tumstock.

  Torktid
  Låt plattan torka ur ordentligt. Torktiden påverkas av flera faktorer som VCT-talet (blandning vatten/cement), plattans tjocklek, plattans utformning och temperatur. För att säkerställa att plattan verkligen har torkat, gör en fuktmätning.

  Materialleverans
  Vid leverans, stäm av så att allt är med och rapportera eventuella avvikelser omgående och i god tid innan hantverkare och betong beställs ut.

  Dokument

  Egenskaper

  Varumärke Grundmäklarna
  Art.Nr. 18441GM
  Typ Komplett Grundpaket
  Version Fristående
  Byggyta upp till 15, 20, 25, 30, 35, 40, 45, 50 m2
  Hörn 45, 90 °
  Höjd 300, 400 mm
  Isoleringstjocklek 200, 300 mm

  Tillbehör du kan behöva

  Jämför med andra toppsäljare

  Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00!
  Version
  10 549 kr
  11 100 kr
  Fristående
  9 879 kr
  10 400 kr
  Mot Fasad
  Visa Produkt