Populära varumärken

Starta ditt byggprojekt här

Vi på Bygghemma vill vara det självklara valet för dig när du ska beställa byggmaterial. Vi vet att kunder uppskattar enkelheten och bekvämligheten i att kunna hitta allt på ett och samma ställe, och lägger därför stort fokus på att kunna erbjuda ett mycket välsorterat och brett sortiment av byggmaterial.

Vilket byggmaterial är mest miljövänligt?

Hållbarhet och klimatsmarta val blir alltmer viktigt, så även inom byggbranschen. Vill du bygga miljövänligt ska du satsa på förnyelsebara och hållbara byggmaterial som trä och lera. Tänk också på att välja så lokalproducerat som möjligt och undvika material som har behandlats med starka kemikalier. På Bygghemma värnar vi om miljön och vill främja hållbart byggande. Att erbjuda klimatsmarta byggmaterial av hög kvalitet till bra priser är därför en självklarhet för oss.

Ska jag undvika att använda fuktskadat byggmaterial?

Fuktskadat byggmaterial bör inte användas eftersom det kan ge upphov till mögelangrepp som är både hälsovådliga och skadliga för konstruktionen. Undvik att lämna fuktkänsliga byggmaterial utomhus, och i de fall material har utsatts för fukt rekommenderar vi att du noga kontrollerar att inga skador har uppstått innan du börjar använda materialet. Skulle du behöva beställa nytt byggmaterial, hittar du allt du behöver till förmånliga priser online här på Bygghemma.