Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Tryckimpregnerad trall

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Vanliga frågor om

Kan jag använda tryckimpregnerad trall till annat än altangolv?
Behöver jag behandla tryckimpregnerad trall?
Min tryckimpregnerad trall är grönaktig, vad gör jag?
Hur monterar jag min tryckimpregnerade trall?

Motståndskraftig trykimpregnerad trall

Tryckimpregnerad trall är ett utmärkt virke när det ska byggas altan, terrass eller uterum. Materialet är prisvärt och är motståndskraftigt mot organismer som annars gärna ger sig på och bryter ner trä.

Sveriges mest använda terrassvirke

Tryckimpregnerad trall gör sig väldigt bra som exempelvis altan eller terrass. Impregneringen kan ibland ge trallen en grönaktig ton, som dock snart bleks bort av sol och regn. I längden kommer trallen att få en vackert gråaktig nyans, vilket går fortare ju soligare den står. Trallen klarar sig bra utan behandling, brunimpregnerad trall ska dock oljas för att behålla färgen.

Tryckimpregnerad trall är lättarbetat och prisvärt. Den håller bra mot röta tack vare impregneringen och kommer därför att stå sig bra i många år. Se till att inte montera trallen i direktkontakt med mark eller vatten om den inte är anpassad för det. Vi hjälper dig gärna beräkna åtgång av material för ditt projekt.