Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Altandörr & balkongdörr | Vacker entré till uteplatsen

Filtrera

14164kr
48537kr

Enkeldörr

(2)

Pardörr

(2)

Altandörr

(1)

90

(2)

100

(2)

140

(2)

150

(2)

200

(4)

210

(4)

Aluminium

(1)

Sortera

4 Produkter

Altandörr Diplomat Vit Klarglas Aluminum

Altandörr Diplomat Vit Klarglas Aluminum

fr.23 036 kr

Leveranstid 8-10 veckor

Altandörr Pardörr Diplomat Vit Klarglas Trä

Altandörr Pardörr Diplomat Vit Klarglas Trä

fr.28 329 kr

Leveranstid 8-10 veckor

Altanpardörr Diplomat Trä/Alu

Altanpardörr Diplomat Trä/Alu

fr.45 435 kr

Leveranstid 8-10 veckor

Du har sett alla 4 produkter

Vanliga frågor om

Altandörr & balkongdörr - vad är skillnaden?
Är en enkel eller dubbel altandörr bättre?
Är utåt- eller inåtgående balkongdörrar bäst?

Kvalitativa altandörrar & balkongdörrar

Är du i färd med att bygga nytt eller renovera? Då kanske du också vill anlägga en altan eller uteplats? Innan du bestämmer dig för var du ska anlägga den bör du ha i åtanke om du vill ha morgon- eller kvällssol där för att bestämma rätt plats. Om du anlägger en altan till ett redan befintligt hus ska du också tänka på om det är lämpligt att även öppna upp fasaden och installera en altandörr där. Det är mycket praktiskt istället för att behöva springa runt huset för att hämta till exempel fika. Om du är ute efter högkvalitativa och billiga altandörrar hittar du det i Bygghemmas stora utbud.

Släpp in ljuset med verandadörrar

En altandörr gör att huset får in mer luft och ljus. Dessutom brukar det rum som har altandörren kännas rymligare. Är du rädd för insyn? Det ska du ha i åtanke när du bestämmer vilken sida av huset du har dörren på. När det gäller säkerheten väljer du med fördel en säker altandörr Med låskista som fungerar på samma sätt som hos vanliga ytterdörrar. Altandörrarna finns i många olika utseenden och storlekar. Du kan till exempel välja mellan Fönsterdörr helglasad, pardörrar och enkeldörrar. Vilken typ du väljer är helt och hållet en smaksak, en balkongdörr i glas kan ge ett fint ljus in i rummet. Något som är bra att tänka på är att köpa en dörr som är försedd med bra uppställningsbeslag är mycket lämpligt när du av olika orsaker vill lämna dörren på glänt. Att det går att låsa den i det läget gör att du slipper vara orolig att dörren slår igen.

Snygg och säker altandörr i glas

För alla som renoverar och bygger nytt har Bygghemma det mesta du behöver. När du ska köpa altandörr erbjuder vi dig kvalitativa och prisvärda dörrar från några de främsta tillverkarna och leverantörerna. Med bara några klick kan altandörren i din smak bli din. Släpp in ljus och luft i ditt hus och gör det lättare för dig att utnyttja altanen eller uterummet.