Dörrar för din smak

Kanske har du inte tänkt på det här, men ytterdörren är det första dina gäster kommer i kontakt med när de hälsar på hemma hos dig. Det som leder dem in och som öppnar upp ditt hem för dem. Dörrar är även viktiga inne i hemmet. Att kunna stänga ute det som stör och få vara i fred några minuter för att uträtta sina privata behov. Dörrar finns i flera olika modeller, färger och utföranden. Även billiga dörrar är idag av riktigt bra kvalité och sätter en trendig och gemytlig prägel på hemmet. Komplettera med beslag, handtag och lås och du får en unik dörr som representerar just ditt hem och din inredningsstil.

  • Över 500 ytterdörrsmodeller
  • Dörrar i alla stilar för att matcha ditt hem
  • Fast fraktpris - endast 195 kr!

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Dörrar för din smak

Olika sorters dörrar

Ytterdörrar finns i flera olika modeller. Många väljer en ytterdörr med ett glasfönster för att kunna se vem det är som ringer på. Andra väljer en Säkerhetsdörr med dörröga istället för att säkra hemmet från objudna gäster, eller helt enkelt för att slippa springa på den jobbiga grannen. Det fantastiska med en ytterdörr är att det finns så många stilar. Vissa påminner om båtdörrar medan exempelvis pardörrar ser ut att kunna sitta på en gammal magnifik herrgård. Ett sort utbud innebär möjlighet att skapa det perfekta drömhemmet utan att behöva ändra något på detaljnivå. Samma sak gäller för Innerdörrar. Ett stort utbud gör att det är lika lätt att hitta en dörr som passar till en sekelskifteslägenhet eller villan i postmodern stil. Att skapa det perfekta hemmet sitter i detaljerna och dörrarna är pricken över i:et.

Beställ dina dörrar online

Det är väldigt lätt att beställa dörrar på nätet och dessutom är det oftast betydligt lägre priser än i de fysiska butikerna. En kunnig kundservice svarar på eventuella frågor som kan uppstå både innan, under och efter köpet. Du kan handla tryggt på nätet och veta att de dörrar du beställer håller hög kvalité och passar i ditt hem. Detta gäller alla dörrar i Bygghemma.se utbud.