Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Fönsterdörr Outline 2-Glas Lagerfört

Fönsterdörr Outline
2-Glas Lagerfört

7 559 kr

Kampanj

tom 4/9

Välj Hängning?
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 349 kr

Sammanfattning

Fönsterdörr Outline Trä Lagerförd är en Svensktillverkad fönsterdörr helt i trä. Dörren har en bröstningspanel som linjerar intilliggande fönster, 120 cm från dörrens topp (ytterkantmått).
Varumärke

Beskrivning

Fönsterdörr Outline Trä Lagerförd är en Svensktillverkad fönsterdörr helt i trä. Dörren har en bröstningspanel som linjerar intilliggande fönster, 120 cm från dörrens topp (ytterkantmått).
Denna fönsterdörr är en del av Outlines lagerförda sortiment, där de vanligtvis stora tillvalsmöjligheterna byts ut mot riktigt snabb leveranstid! Önskar du dörren med ytterligare tillval finns den även som beställningsvara. Då dörren är en lagervara ingår enbart invändigt handtag, och dörren borras ej utvändigt.

Dörren är tillverkat helt i tät och kraftfull furu, vilket möjliggör enklare målning och förändring av utsidan med tiden. Målat i NCS S-0502-Y som standard. Dörren är en enklare modell med ett 2-glasparti, som har u-värde 1,5. Dörren har traditionell spanjolett-låsning, och lämpar sig både som altandörr och balkongdörr i sommar- eller kolonistugan. Tänk på att om fönsterdörren monteras som altandörr så bör du ha en lika bra låsning på dörren som till husets övriga ytterdörrar.

Outlines fönsterfabrik finns i småländska Vetlanda, där de tillverkar högkvalitativa fönster och glaspartier till både slott och koja. Med ett av Sveriges bredaste sortiment av Svensktillverkade fönster finns det alltid ett prisvärt fönster som passar.

GlassäkerhetFrån 1 januari 2013 gäller nya lagkrav i BBR. De nya kraven syftar till att öka personsäkerheten och särskilt stärka skydden vid de utrymmen där barn håller till.Tidigare har BBR endast omfattat nybyggnation av bostäder, men från 1/1 2013 gäller BBR även vid ändring av bostad (t.ex. byte av fönster eller dörr).Det innebär att byte av fönster eller dörr nu faller under direktiven i BBR 19. De standarder för säkerhetglas som tidigare gällt vid nybyggnation gäller alltså nu också vid fönsterbyten i befintliga hus. Läs mer i PDF:en Glassäkerhet BBR.

Produkten säljs i modulmått, se mer information om modulmått i PDF "Modulmått, Glaslinjering och Hängning".

Egenskaper

VarumärkeOutline
Art.Nr.DFD 9x20-12-LF-VO
Bredd Modulmått90 cm
Höjd Modulmått200 cm
Hängning1. Vänsterhängd dörr, 2. Högerhängd dörr
Glas Linjerat med120
ÖppnasUtåtgående
TypEnkeldörr
Glas2-glas
U-Värde1.5
MaterialTrä
Karmdjup105 mm
Härdat GlasNej
Ljudreduktion30 db dB
HandtagJa
Storlek9x20