Garagedörr Anna Teak

Garagedörr Anna Teak
Garagedörr Anna Teak
20%
tom 29/2
Kampanj

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Vänster Gångdörr

  • Gångjärn

Rek. pris 46 901 kr
Du sparar 9 380 kr
37 521 kr

Delbetala från  788 kr/mån

Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 6-8 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 299 kr

Beskrivning

Garageport Diplomat Anna Teak - En garagedörr i traditionell stil med slät insida. Diplomats garagedörrar i traditionell stil är modeller med stabil popularitet. Många är storsäljande favoriter. Här finns former som du känner igen och kvalitet som du alltid kan lita på.

Vill du ha en enkel och snygg garageport med hög kvalitet ska du titta på Diplomats slagportar. Garageportarna har en klassisk konstruktion och finns i många stilar och modeller som harmonierar med Diplomats ytterdörrar. Med gemensamt utseende på dörrarna till både hus och garage skapas ett harmoniskt intryck. Du kan välja samma kulör och i ett par fall till och med samma typ av glas på ytterdörr och garagedörrar.

Diplomats garageportar är av den klassiska typen av garageport med två dörrar som är hängda på gångjärn och öppnar utåt. Den här typen av garageport kallas även för slagport och används i alla slags miljöer. Den är enkel att öppna och stänga om man ofta går in och ut ur garaget, vilket inte alltid är självklart med andra typer av garageportar.

Konstruktion:
Diplomats garagedörrar har mer än utseende gemensamt med våra ytterdörrar. De är byggda på en kraftig ram av furu och är anpassade för varmgarage. Utsidan på våra garageportar består av en spårfräst träskiva vars yta är lackerad med en mycket slitstark 2-komponentslack. Parytterdörrar levereras med monterad låskista ASSA Connect och kantreglar i anslagsdörren.

Garanti:
Diplomat lämnar 2 års fabriksgaranti på alla garageportar.

Obs! Färgåtergivningen på bilder kan variera beroende på bildskärmens inställningar. Handtag, cylinder och tröskel ingår ej!

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDiplomat
Art.Nr.9630108252182D
Bredd240, 250 cm
Höjd200, 210 cm
Karmdjup105 mm
GlasNej
SerieAnna
StilTradition
FärgTeak
LåskistaAssa 2002
AnvändningsområdeKall/Varmgarage
TypGaragedörr
Tjocklek64 mm
Storlek24x20, 24x21, 25x20, 25x21