Garagedörr Diplomat Anna Cotswoldglas Teak

Garagedörr Diplomat
Anna Cotswoldglas Teak

39 799 kr

Kampanj

tom 1/11

Välj Bredd
Välj Höjd
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 8-10 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 299 kr

Sammanfattning

Garageport Diplomat Anna Cotswoldglas Teak - En garagedörr i traditionell stil med dekorspröjsat cotswoldglas. Garagedörren har slät insida. Diplomats garagedörrar i traditionell stil är modeller med stabil popularitet. Många är storsäljande favoriter. Här finns former som du känner igen och kvalitet som du alltid kan lita på.
Varumärke

Beskrivning

Garageport Diplomat Anna Cotswoldglas Teak - En garagedörr i traditionell stil med dekorspröjsat cotswoldglas. Garagedörren har slät insida. Diplomats garagedörrar i traditionell stil är modeller med stabil popularitet. Många är storsäljande favoriter. Här finns former som du känner igen och kvalitet som du alltid kan lita på.
Vill du ha en enkel och snygg garageport med hög kvalitet ska du titta på Diplomats slagportar. Garageportarna har en klassisk konstruktion och finns i många stilar och modeller som harmonierar med Diplomats ytterdörrar. Med gemensamt utseende på dörrarna till både hus och garage skapas ett harmoniskt intryck. Du kan välja samma kulör och i ett par fall till och med samma typ av glas på ytterdörr och garagedörrar.

Diplomats garageportar är av den klassiska typen av garageport med två dörrar som är hängda på gångjärn och öppnar utåt. Den här typen av garageport kallas även för slagport och används i alla slags miljöer. Den är enkel att öppna och stänga om man ofta går in och ut ur garaget, vilket inte alltid är självklart med andra typer av garageportar.

Konstruktion:
Teak är ett klassiskt träslag för exklusiva snickerier och finns i många ytterdörrar. Teak är mörkare än ek och ytan har en ännu jämnare struktur. Diplomat använder konstteak i sina ytterdörrar, det vill säga träslag som pigmenterats så att det ser ut som teak. Dörrarna har ofast ramverk och karm av massiv ek.
Parytterdörrar levereras med monterad låskista ASSA Connect och kantreglar i anslagsdörren.

Underhåll:
Konstteakdörrar är vid leverans behandlade en gång med pigmenterad träolja. Efter montering ska dörren behandlas ytterligare en gång med pigmenterad träolja. Prata med din färghandlare om vilken träolja som passar din dörr bäst.
Därefter oljas dörren vid behov, oftast några gånger om året. Efter rengörning stryk på träolja med viss sparsamhet men dock så pass att ytan blir mättad.

Rengöring:
Använd allmänt förekommande rengöringsmedel såsom vanligt diskmedel (ej såpa). Vid mögelangrepp används rengöringsmedel som tar bort mögelsporer. Använd inte medel som kan repa eller lösa upp ytan. Undvik därför lösningsmedel, skurpulver, stålull etc. Fukta ytan nerifrån och upp men rengör uppifrån och ner, annars finns risk att ränder uppstår. Eftertorka. Vid behov kan dörren även slipas lätt med fint sandpapper. Slipdammet borstas och torkas bort.

Garanti:
Diplomat lämnar 2 års fabriksgaranti på alla garageportar.

Obs! Färgåtergivningen på bilder kan variera beroende på bildskärmens inställningar.

Handtag, cylinder samt tröskel ingår ej!

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDiplomat
Art.Nr.9630110252182D
Bredd240, 250 cm
Höjd200, 210 cm
Karmdjup105 mm
GlasJa
SerieAnna
StilTradition
FärgTeak
LåskistaAssa 2002
GlastypCotswold
AnvändningsområdeKall/Varmgarage
TypGaragedörr
Tjocklek64 mm
Storlek24x20, 24x21, 25x20, 25x21