Innerdörr Swedoor Style 02B Gammal Standard

Innerdörr Swedoor Style 02B Gammal Standard
Innerdörr Swedoor Style 02B Gammal Standard
Innerdörr Swedoor Style 02B Gammal Standard
Innerdörr Swedoor Style 02B Gammal Standard

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Handtag

Rek. pris 2 540 kr
Du sparar  160 kr
2 380 kr

Delbetala från  142 kr/mån

Lagervara 
Levereras normalt inom 5-10 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 299 kr

Beskrivning

Innerdörr Swedoor Style 02B Gammal Standard är en lätt, formpressad dörr med klassiskt spegelmönster. En prisvärd, stabil dörr som fyller ditt grundläggande behov av vad en dörr ska ge. Style ingår i produktserien clever-line som är en serie enkla men gedigna dörrar med cellplastfyllning, målad träyta och justerbara gångjärn. Med mellangångjärn anpassas dörren till din befintliga karm. Viktigt att måtten stämmer (se checklista i PDF Gammal Standard). Denna dörr köper du alltså bara ifall du inte vill byta ut din befintliga karm med tappbärande gångjärn. Mellangångjärn medföljer.
clever-line
Ett dörrsegment där du finner produkter av mer standardkaraktär men med bra kvalité. Tillvalsmöjligheter och specialanpassningar på dörrararna är mer begränsade i clever-line än i ADVANCE-LINE-serien.

DDK kvalitetsgaranti
Dörren är DDK-märkt och är då framställd av material som undergår en noggrann kvalitetskontroll genom hela produktionsförloppet.

Att tänka på
- Hängning behöver inte bestämmas i förväg på innerdörrar då du monterar karmen själv och kan vända låskolven med ett enkelt handgrepp.

- Som standard levereras dörren med låskista men utan dörrhandtag. Gör det enkelt och beställ dörrhandtag samtidigt som dörren så vet du att du får med allt du behöver i samma leverans.

- Alla nya dörrar levereras med snap-in gångjärn som de flesta hus har efter 1972. Före 1972 var det tappbärande gångjärn som användes. Om du funderar på att använda den gamla karmen till en ny dörr, kontrollera att den har snap-in gångjärn. I andra fall måste dörr med gammal standard beställas.

- På dörr med höjden 200 cm är ramen lika hög i underkant och överkant.

Garanti
5 års fabriksgaranti på samtliga Swedoor innedörrar.

OBS! Handtag ingår ej.
Låskista ingår.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeSwedoor
Art.Nr.03258700S
Dörrbladsmått625x2013, 725x2013, 825x2013, 925x2013 mm
HängningVändbar
Tjocklek40 mm
SerieClever-Line
FärgVit
NCS-KulörS-0502-Y
UtförandeFormpressad
GlasNej
Vikt14, 16, 17 kg
LåskistaAssa 2014
GångjärnTappbärande
ModellStyle
TypInnerdörr
Handtag & CylinderNej