Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Parytterdörr Diplomat Karin Furu

Parytterdörr Diplomat
Karin Furu

fr.33 669 kr

Se priset!

Välj Bredd Modulmått
Välj Höjd Modulmått
Välj Gångdörr

Ange ditt postnummer för att se pris och välja installation.

Beställningsvara  - Levereras normalt inom 6-8 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 449 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Parytterdörr Karin från Diplomat är en parytterdörr i traditionell stil. Diagonal panel i form av spårfräst dekor. Parytterdörren har slät insida. Diplomats ytterdörrar i traditionell stil är modeller med stabil popularitet.
Varumärke

Beskrivning

Parytterdörr Karin från Diplomat är en parytterdörr i traditionell stil. Diagonal panel i form av spårfräst dekor. Parytterdörren har slät insida. Diplomats ytterdörrar i traditionell stil är modeller med stabil popularitet.
För Diplomat är inte en dörr bara en dörr. Den bär en personlighet och känsla som kan förändra en hel fasad eller ge den gamla villan ett helt nytt uttryck. Dörren är entrén till ditt liv och skapar en förväntan om vad som händer där bakom och om vilka som bor där.

En dörr från Diplomat ska inte behöva bytas titt som tätt, de är gjorda för att hålla i långa loppet. Trästommen är i furu som fylls med cellplast för få en bra isolering. Ett lager med aluminiumplåtar håller fukten borta och ytterst sitter antingen en HDF-skiva eller laminat. Ni har även möjlighet att personifiera er dörr och göra den unik med tillval och färg. En pardörr bjuder in till både vardag och fest. Genom att slå upp båda dörrarna utgör de en storstilad entré.I vardagen används enkelt en av dörrarna. Pardörrarna har så kallat hakregellås och säkerhetsslutbleck medfinjustering av dörrbladets tätning, vilket är viktigt på pardörrar.

Garanti
Diplomats alla ytterdörrar har 20 års formgaranti och 10 års garanti mot kondens mellan isolerglasen. Dessutom gäller 2 års garanti på dörrens funktioner och egenskaper, förutsatt att anvisningarna för behandling och montering följts.

Obs! Handtag och cylinder ingår ej.

Produkten säljs i modulmått, se mer information om modulmått i PDF "Modulmått, Glaslinjering och Hängning".

Dokument

Egenskaper

VarumärkeDiplomat
Art.Nr.KarinPar 14x20 V FuD
Bredd Modulmått140, 150 cm
Höjd Modulmått200, 210 cm
SerieKarin
FärgFuru
Karmdjup105 mm
Tjocklek64 mm
Storlek14x20, 14x21, 15x20, 15x21
Handtag & CylinderNej
LåskistaAssa 2002
TypPardörr
GlasNej
StilTradition
GångdörrHöger, Vänster