Flexrör & flexslang | Smidiga elinstallationer

Filtrera

226 kr

904 kr

226
226
904
904

bårebo

(2)

malmbergs

(4)

Rör

(2)

Endast snabbleverans

(6)

Sortera

6 Produkter

Du har sett alla 6 produkter

Vid elinstallationer är det självklart att använda sig av flexrör och flexslangar. Med fördragna ledningar i slangarna går det snabbare och smidigare att göra arbetet. Letar du efter flexslangar på nätet? Hos oss finns billiga flexslangar och flexrör av hög kvalitet.

Skillnaden mellan VP-rör och flexslangar?

VP-rör är hårda och mer stadiga och passar bra att använda när man gör långa, raka elinstallationer i en redan färdig byggnad. Flexslangar är som namnet antyder mer flexibla och böjliga och är smidiga eftersom man lättare kan få till svängar. Flexslangar kombineras ofta med VP-rör eftersom deras olika egenskaper kompletterar varandra.

Fördelen med fördragna ledningar?

Den absolut största fördelen med fördragna ledningar i flexslangar och flexrör är att man slipper tråda och dra dit ledningarna i efterhand. Det sparar man tid på och den som inte är så tålmodig av sig besparar sig även risken att bli på dåligt humör.

Kan man gjuta med flexslangar och flexrör?

Ja, men inte alla modeller. En del modeller klarar tryck på 750 Newton och de går mycket bra att använda när man behöver gjuta in rördragningarna. Andra modeller klarar inte trycket. Läs på om varje enskild modell för att hitta den som passar till just dina behov.