Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Strömbrytare Telldus Single Button

Strömbrytare Telldus Single Button
Strömbrytare Telldus Single Button
Strömbrytare Telldus Single Button
Strömbrytare Telldus Single Button
Strömbrytare Telldus Single Button

Välj tillval

  • Gateway TellStick?

Rek. pris  299 kr
Du sparar 15 kr
284 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 4-7 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Beskrivning

Strömbrytare Telldus Single Button förenklar styrningen i ditt smarta hem med Hank Z-wave 1-knapps fjärrkontroll. Du styr enkelt dina enheter direkt eller startar dina events med ett enkelt knapptryck.
Fjärrströmbrytaren kan lätt placeras var som helst i hemmet, till exempel i hallen, sovrummet, vardagsrummet, köket m.m. Den kan även användas för att starta en nedräkningsfunktion som t.ex. automatiskt stänger av kaffebryggaren eller vid ytterdörren så den släcker ner hela huset när du går och tänder när du kommer hem. Allt utan att använda mobilen.

Om du har flera Z-Wave-enheter kan du direkt-associera dessa till fjärrkontrollen. Då behöver du ingen gateway eller internetuppkoppling för att styra dem. Vid direkt-associering har knappen toggle-funktion, dvs du trycker en gång för att sätta på och trycker sedan en gång till för att stänga av.

Det är möjligt att koppla fjärrkontrollen till en TellStick-gateway ZNET Lite V1 och V2. Via event-styrningen kan du alltså kontrollera alla enheter i hela huset, som är kopplade till samma gateway, med ett knapptryck. När du går via en TellStick och Telldus Live!-appen, så kan du även kontrollera 433 MHz-enheter. Din TellStick sparar allt lokalt så det fungerar även om internet skulle ligga nere.

Kontrollen drivs av ett uppladdningsbart batteri (medföljer) som varar upp till 6 månader per laddning. Batteriet laddas med hjälp av medföljande micro USB kabel (OBS! laddare ingår ej). Dubbelhäftande tejp medföljer också om du skulle vilja fästa den någonstans.

Fakta
- Batteri: Knappcell CR2450 Litium 3,6 V
- Frekvens: 868.42 MHz (EU)
- Storlek: 50x50x16 mm

Fungerar endast med Z-Wave gateway.
OBS! TellStick-gateway ingår ej, finns att köpa till!

Dokument

Egenskaper

VarumärkeTelldus
Art.Nr.13724
FärgVit
Bredd50 mm
Djup16 mm
UtförandeBatteri CR2450
Höjd50 mm
IP-KlassningIP 20
FrekvensbandZ-Wave
MaterialPlast
TypSmart Strömbrytare
Spänning3,6 V
EAN-nr7330985137242