Filtrera

23kr
10295kr
23
23
10295
10295

Visa endast kampanjartiklar

(5)

Visa enbart nyheter

(25)

by rydéns

(1)

deltaco

(6)

formenta

(10)

gardenlights

(1)

gnosjö konstsmide

(616)

homeline

(1)

homemania

(1)

hortus

(1)

house doctor

(2)

lightson

(3)

markslöjd

(120)

nordic winter

(4)

näve

(4)

pr home

(22)

star trading

(602)

Vit

(425)

Svart

(271)

Röd

(160)

Silver

(92)

Transparent

(107)

Flerfärgad

(120)

Grön

(118)

Mässing

(42)

Gul

(62)

Grå

(88)

Brun

(58)

Guld

(62)

Trä/natur

(44)

Blå

(33)

Koppar

(35)

Krom

(14)

Beige

(24)

Rosa

(15)

Stål

(4)

Orange

(6)

Lila

(7)

Brons

(3)

Turkos

(1)

Endast snabbleverans

(1350)

Sortera

1394 Produkter

Vanliga frågor om

När kan jag sätta upp julbelysning?
Vad finns det för olika typer av julbelysning?
När ska jag ta ner julbelysningen?
Du har sett 36 av 1394 produkter
1 av 39

Här hittar du julbelysning online som lyser upp hemma och ger ditt hem den rätta stämningen. Med ljusslingor och ljusstakar skapar du enkelt ett ombonat och dekorativt ljussken inne eller ute. Moderna LED-slingor har vidgat möjligheterna till en fantasifull julbelysning, en rad olika utföranden gör det enkelt att hitta en modell som passar ditt hem och smak. Trädgårdsbelysning kan vara stilrent enkelt med en slinga i ett träd eller en buske. Många väljer även att skapa ett jullandskap i trädgården med upplysta dekorationer som slädar och renar. Hos oss på bygghemma.se hittar du prisvärda produkter som uppfyller marknadens hårt ställda säkerhetskrav.

Olika typer av julbelysning

Med dagens moderna julbelysning dekorerar du enkelt ditt hem. Vissa modeller sätts in direkt i eluttaget ,andra drivs med batterier. Med en batteridriven slinga behöver du aldrig fundera på var närmsta eluttag är placerat. Många modeller är utrustade med LED-lampor och är mycket energieffektiva. Du kan välja mellan lampor som avger ett kallt eller varmt sken. Om du använder timer till din belysning så behöver du inte tänka på att tända eller släcka den. Söker du en ljusslinga att hänga upp i trädgården? Tänk då på att välja en slinga för utomhusbruk. IP-klass är ett mått på hur väl produkten står emot vind, vatten och kyla. IP44 och högre är väl lämpat för de klimatiska förhållandena utomhus. Belysning ute är inte bara vackert, den låter dig få en bra överblick över din trädgård när det är mörkt ute.

Stämningsfull belysning för ditt hem

Vi gör det enkelt att hitta jullampor på nätet. Hos oss på bygghemma.se hittar du prisvärda produkter som snabbt ger ditt hem den rätta julstämningen. I vårt sortiment finner du belysning som passar såväl dig som gillar en traditionell som en mer modern stil. Välj mellan modeller för inom- eller utomhusbruk. Hos oss kan du vara säker på att hitta kvalitativa produkter till riktigt bra priser.