Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Mätinstrument & elmätare

Tångamperemeter

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

För att snabbt kunna ta reda på vilken växelström dina isolerade kablar har, utan att för den delen behöva skala dem, är en tångamperemeter ett utmärkt mätverktyg. Dessutom kan du använda en tångamperemeter för att mäta växel- och likspänning. I vårt sortiment av tångamperemetrar kan du hitta smidiga verktyg som du enkelt kan använda även i trånga utrymmen, när endast ena handen får plats. Med hjälp av en bakgrundsbelyst display kan du ständigt ha koll på mätningarna. Med en tångamperemeter kan du mäta både spänning, ström, resistans och genomgång i dina kablar.

När du köper din tångamperemeter från oss på Bygghemma får du hem mätinstrumentet med väska, testledningar och batteri. Behöver du mäta andra saker i dina elektriska installationer? Vi erbjuder ett stort sortiment av olika mätinstrument. Exempelvis hittar du spänningsmätare, multimetrar och fickmultimetrar. Våra mätinstrument är robusta i sitt utförande och tillverkas av pålitliga varumärken som SAGAB och Bårebo. Om du är osäker på hur du ska mäta elektriciteten eller vilket mätinstrument du bör ha, får du gärna höra av dig så hjälper vi dig reda ut alla frågetecken.