Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Billiga fönster av hög kvalitet

Fönstren är en stor del av husets utseende och dess storlek, form och stil avgör hur mycket ljus och rymd du får i din inomhusmiljö. Ska du köpa fönster är det klokt att göra grundlig research, dels uitfrån hur väl de isolerar både ljud och värme men givetvis också hur de ska passa in rent estetiskt eftersom det finns allt ifrån moderna fönster till de romantiska spröjsade varianterna.

Köpa fönster - tänk på funktion och stil

Att köpa fönster kan antingen handla om att byta ut befintliga som inte längre håller måttet eller om att välja en modell som passar vid ett nybygge. Oavsett vilken situation det gäller är valet av fönster avgörande för både husets helhetsintryck och ekonomin.

Olika fönster påverkar fastighetens värde och vilken driftekonomi du får på lång sikt. Fönstrens konstruktion och material har nämligen en avgörande betydelse när det gäller uppvärmningskostnaderna. Gamla träfönster kan vara väldigt charmiga men släpper tyvärr ofta ut mycket värme i förhållande till mer moderna fönstermodeller. Moderna fönster kan nu också fås i en mer traditionell stil vilket gör att du slipper göra avkall på förmåga att isolera värme och ljud. Bygghemma erbjuder ett brett sortiment av billiga fönster och kan även hjälpa till med installationsservice. Kontakta våra kunniga produktrådgivare om du har frågor om val av fönster eller installation.

Konkurrenskraftiga priser på fönster

Att byta ut fönster i huset kan vara en stor investering, men det kan också vara en nödvändig åtgärd för att minska energiförbrukningen och öka komforten hemma. Hos oss på Bygghemma behöver du inte vänta på rea för att köpa dina fönster, vi håller alltid konkurrenskraftiga priser och högsta kvalitét.

Vanliga frågor om

Ska fönster installeras fackmannamässigt?
Hur mycket underhåll behöver fönster?
Vilka fönster passar till huset?
Vilka funktioner har fönster?