Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Populära varumärken

Populära kampanjer

Billiga fönster av hög kvalitet

Fönstren är en stor del av husets utseende och dess storlek, form och stil avgör hur mycket ljus och rymd du får i din inomhusmiljö. Ska du köpa fönster är det klokt att göra grundlig research, dels uitfrån hur väl de isolerar både ljud och värme men givetvis också hur de ska passa in rent estetiskt eftersom det finns allt ifrån moderna fönster till de romantiska spröjsade varianterna.

Köp fönster - tänk på funktion och stil

Att köpa fönster kan antingen handla om att byta ut befintliga som inte längre håller måttet eller om att välja en modell som passar vid ett nybygge. Oavsett vilken situation det gäller är valet av fönster avgörande för både husets helhetsintryck och ekonomin.

Olika fönster påverkar fastighetens värde och vilken driftekonomi du får på lång sikt. Fönstrens konstruktion och material har nämligen en avgörande betydelse när det gäller uppvärmningskostnaderna. Gamla träfönster kan vara väldigt charmiga men släpper tyvärr ofta ut mycket värme i förhållande till mer moderna fönstermodeller. Moderna fönster kan nu också fås i en mer traditionell stil vilket gör att du slipper göra avkall på förmåga att isolera värme och ljud. Bygghemma erbjuder ett brett sortiement av billiga fönster och kan även hjälpa till med installationsservice. Kontaka våra kunniga produktrådgivare om du har frågor om val av fönster eller installation.

Vanliga frågor om

Ska fönster installeras fackmannamässigt?
Hur mycket underhåll behöver fönster?
Vilka fönster passar till huset?
Vilka funktioner har fönster?