Omonterat Beslagspaket Elitfönster till Fönsterdörr

Omonterat Beslagspaket Elitfönster till Fönsterdörr
Omonterat Beslagspaket Elitfönster till Fönsterdörr
25%
tom 1/6
Kampanj
Rek. pris  378 kr
284 kr
Kampanjpris, endast 5 dagar kvar!
Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 10-12 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 299 kr

Beskrivning

Utrusta din fönsterdörr med beslagspaket med den funktion som passar dig. Välj mellan 6 olika paket. Insidan på fönsterdörren är alltid förborrad.
BPK 1
Invändigt handtag med spärrvred. Levereras förborrat för lagersortimentet och monterat endast för beställningssortimentet.

BPK 2
Ut- och invändigt handtag med spärrvred. Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.

BPK 3
Utvändigt handtag förberett för låscylinder och invändigt handtag med spärrvred. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.

BPK 4
Invändigt handtag förberett för låscylinder. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat för lagersortimentet och monterat endast för beställningssortimentet.

BPK 5
Invändigt handtag förberett för låscylinder och utvändigt handtag. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.(Cylinder ingår ej).

BPK 6
Invändigt handtag förberett för låscylinder och utvändigt handtag förberett för låscylinder. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.

Vid köp av fler dörrar som ska ha olika beslag ange vilken dörr som ska ha vilket beslag i kommentarsrutan i kassan

Egenskaper

VarumärkeElitfönster
Art.Nr.Handtag-Omonterat
UtförandeBPK 1, BPK 2, BPK 3, BPK 4, BPK 5, BPK 6
MonteringPå högerhängd dörr (sett utifrån), På vänsterhängd dörr (sett utifrån)
Passar tillAluminiumfönsterdörr, Träfönsterdörr