Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Monterat Beslagspaket Elitfönster till Fönsterdörr

Monterat Beslagspaket Elitfönster
till Fönsterdörr

fr. 348 kr
Välj Utförande

Denna produkt säljs inte separat utan går endast att köpa tillsammans med andra produkter.

Utrusta din fönsterdörr med beslagspaket med den funktion som passar dig. Välj mellan 6 olika paket. Insidan på fönsterdörren är alltid förborrad.
Varumärke

Beskrivning

Utrusta din fönsterdörr med beslagspaket med den funktion som passar dig. Välj mellan 6 olika paket. Insidan på fönsterdörren är alltid förborrad.
BPK 1
Invändigt handtag med spärrvred. Levereras förborrat för lagersortimentet och monterat endast för beställningssortimentet.

BPK 2
Ut- och invändigt handtag med spärrvred. Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.

BPK 3
Utvändigt handtag förberett för låscylinder och invändigt handtag med spärrvred. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.

BPK 4
Invändigt handtag förberett för låscylinder. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat för lagersortimentet och monterat endast för beställningssortimentet.

BPK 5
Invändigt handtag förberett för låscylinder och utvändigt handtag. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.(Cylinder ingår ej).

BPK 6
Invändigt handtag förberett för låscylinder och utvändigt handtag förberett för låscylinder. (Cylinder ingår ej). Levereras förborrat endast invändigt för lagersortimentet och förborrat ut- och invändigt för beställningssortimentet.

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeElitfönster
Art.Nr.Handtag-Monterat
UtförandeBPK 1, BPK 2, BPK 3, BPK 4, BPK 5, BPK 6