Populära varumärken

Stege & ställning

Användningsområdena för en stege är väldigt många och de flesta husägare är i behov av en förr eller senare. Med en stege kommer du lätt åt på högre höjder ifall du exempelvis behöver kolla hängrännorna om du blivit fulla med skräp som hindrar vattnet från att rinna ner. Om du målar huset på egen hand kan en stege komma väl till pass och den har även många användningsområden inomhus. Oavsett hur händig man är har en husägare alltid nytta av att ha en stege nära till hands.

När du använder en stege

Det finns olika typer av stegar för olika behov, välj en som är anpassad utifrån dina. Vi kan erbjuda ett stort urval att välja mellan oavsett om du är ute efter en trappstege en teleskopstege eller en trästege bara för att nämna några varianter. Hos oss hittar du exakt det du behöver. Säkerheten är viktig att ta i beaktande, så se alltid till att välja rätt för att kunna eliminera risken för att halka när du jobbar på höga höjder. Många av våra stegar är försedda med halkskydd. En enkel montering av stegen är också att föredra. Du skall alltid kunna förflytta dig och jobba smidigt trots höga höjder och då är en bra stege viktigt.

En stege klarar du dig inte utan.

Livet blir avsevärt mycket enklare med en riktigt bra stege till förfogande. Du kan enkelt köpa din stege online hos oss. Vi på bygghemma.se har ett stort urval av stegar till riktigt bra priser för dig att välja mellan när du behöver en stege till hemmet. Vi erbjuder enastående kundservice av våra kunniga medarbetare. Varmt välkommen att handla online hos oss.

En byggställning behövs för att göra arbeten säkra på höga ställen och den behövs för många arbeten när det gäller ett hus eller en villa. En billig byggställning kan komma till användning när det är dags att måla huset och man inte vill stå på en stege som riskerar att välta. Med en byggställning kan man också känna sig säker när det gäller arbeten på tak eller liknande eftersom fallhöjden minskas rejält. En byggställning kan också byggas i flera plan vilket kan vara mycket effektivt om huset är högt eller om flera arbeten behöver utföras samtidigt men på olika höjder.

Hur man använder en byggställning

En fasadställning kan användas när man behöver utföra arbeten på husets fasad eller för till exempel fönsterbyten på ett hus. Ställningen monteras upp precis invid huset och kan vara flera våningar hög. Denna typ av ställning används ofta till arbeten som tar längre tid att utföra. Om man behöver arbeta i flera plan är det vanligt att man sätter upp en arbetsplattform eller flera på olika höjder. Om man ska utföra ett arbete som går relativt fort och där man behöver flytta sig runt byggnaden eller kanske utmed en vägg eller ett tag kan en rullställning vara ett bra val. Denna är helt enkelt en byggställning på hjul som enkelt kan flyttas vid behov.

Byggställningar för alla höjder

Är det dags att köpa byggställning? Hos Bygghemma.se hittar du byggställningar för flera höjder och användningsområden. Här finns ställningar för både låg och hög byggnad och behöver du en rullande och flexibel ställning hittar du den här. Om du har en fråga om en byggställning kan du enkelt och snabbt ta kontakt med vår kunniga kundtjänst som gärna hjälper dig till rätta.