Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Trappstege

Trappstege

Filtrera

930kr
12454kr
499
930
12454
23739

altrex

(1)

jumbo

(1)

scando

(1)

skeppshultstegen

(10)

svelt

(7)

werner

(1)

wibe

(3)

zarges

(10)

Sortera

3 Produkter

Trappstege Wibe 55P

Trappstege Wibe 55P

fr.2 660 kr

Se priset!

Trappstege Wibe ASD+

Trappstege Wibe ASD+

fr.5 133 kr

Se priset!

Hushållstege Wibe 2020 WHS

Hushållstege Wibe 2020 WHS

fr. 930 kr

Se priset!

Du har sett alla 3 produkter

Vanliga frågor om

Kan jag köpa en bra trappstege hos Bygghemma?
Vad är en dubbelsidig trappstege?
Vilket material på trappstege ska jag välja?

Populära filtreringar

Med en bra trappstege nära till hands finns det aldrig någonting utom räckhåll. I de flesta fall kan man behöva ett par centimeter extra för ett byta en trasig glödlampa, sätta i nya batterier i brandlarmet eller spika upp en ny tavla. En trappstege ger dig den längd du behöver och är lätt att gömma undan när jobbet är utfört. Om du önskar köpa trappstege av hög kvalitet hittar du den hos oss på bygghemma.se. Vi har ett stort urval av modeller i flera olika prisklasser, allt för att du skall ha möjlighet att hitta något som uppfyller just dina behov.

Trappstege i olika storlekar

Vilken modell du bör välja beror helt och hållet på vad du skall använda stegen till. Dels har vi modeller enbart bestående av steg, modeller lämpliga för kök och liknande utrymmen. Dels finns det högre trappstegar med en extra säkerhetsbåge, stegar som gör det möjligt för dig att arbeta på en något högre höjd under säkra förhållande. Dessa modeller kan vara lämpliga för garage, källare och liknande. Gemensamt för alla våra produkter är att de står säkert på golvet och inte riskerar att glida undan när du befinner dig på dem. Ett flertal modeller är dessutom utrustade med hjul för enkel förflyttning samt plattform och verktygshylla för eventuella hammare, målarburkar och liknande.

Trappstege till bra pris

Om du söker efter en billig trappstege av högsta kvalitet hittar du den hos oss på Bygghemma. I vårt stora sortiment finner du ett flertal olika modeller, såväl små som stora, lämpliga för olika rum och olika projekt. Vi erbjuder välkända varumärken till bra priser, och skulle du behöva hjälp svarar vi mer än gärna på alla de frågor du kan tänkas ha.