Skruv Wijo för Rörsvep Stenvägg 210 mm

Skruv Wijo för Rörsvep Stenvägg 210 mm
Skruv Wijo för Rörsvep Stenvägg 210 mm
Skruv Wijo för Rörsvep Stenvägg 210 mm
Rek. pris 38 kr
36 kr
Lagervara 
Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 495 kr

Beskrivning

Rörsvepet använder du för att hålla stupröret på plats vid väggen. Du kan välja på två sorter, trä eller sten. Träsvepet har två skruvhål och kan monteras på trävägg eller plåtvägg. Inga skruvar medföljer då olika väggmaterial kräver olika typer av skruvar. Stensvepet har en hållare för stift för stenvägg eller skruv för stenvägg. Den senare använder du till fasader som är tilläggsisolerade med cellplast.
Våra produkter står emot vind, sol och rost så bra att vi lämnar femton års funktionsgaranti på allt - på att delarna håller ihop, att de inte rostar sönder och att färgen inte flagnar.

Wijos takavvattningsprodukter tillverkas av varmförzinkad höghållfast stålplåt - Prelaq Nova från SSAB - och eftersom krokarna, rännorna och rören tillverkas av samma material åldras de lika vackert, utan att kulören förändras.

Wijos takavvattningsprodukter certifieras enligt typgodkännande 0061/02 av SP Certifiering, vilket innebär att vi testar produkterna avseende hållfasthet och form, och att de därmed följer boverkets regler. Självklart uppfyller alla delar den högst kvalitetsklassen enligt europeisk standard, EN 612 och EN 1462."

Dokument

Egenskaper

VarumärkeWijo
Art.Nr.000030
TypSkruv
Längd210 mm
EAN-nr7321870000307