Ring oss på 020-25 00 25
 • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
 • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på fem platser i Sverige!
Jämför (0)
  0
  0 kr

  Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.

  När du använder sajten och våra tjänster kommer vi även att behandla dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

  Läs våra reportage

  (Se alla reportage)

  Rätta dörrar lyfter ditt hem

  Under vinterhalvåret när minusgraderna är ständiga och snön ligger tät på marken kan det vara skönt att ha en anledning att stanna inomhus. Med andra ord är det ett ypperligt tillfälle för dig att förnya din bostad genom nya innerdörrar. Rätt dörrar kan höja känslan i hela huset.

  Läs hela reportaget

  Ställ inte till med vattenskador

  Har du hört talas om någon som fått taket i ­huvudet? Troligen inte. Däremot känner alla några som har drabbats av en vattenskada. Men skadorna går att undvika.

  Läs hela reportaget

  Få stöd och inspiration från våra guider

  (Se alla guider)

  Gör det själv

  Bygga staket – så här gör du

  Läs guiden

  Gör det själv

  Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

  Läs guiden

  Gör det själv

  Putsa fönster - Så får du dem riktigt rena

  Läs guiden

  Vanliga frågor

  Nya fönster – en lönsam investering

  Läs guiden

  Ett bra skydd för huset

  Ditt tak är, förutom dina väggar, ditt hus allra viktigaste skydd mot väder och vind. Det är av den anledningen oerhört viktigt att man väljer det tak som passar huset bäst och att man ständigt håller efter det och gör rent det från snö, kvistar och grenar. Skulle ditt tak vara trasigt eller av någon annan anledning läcka in regnvatten kommer det inte ta lång tid innan inredning, och kanske ännu viktigare, husets stomme blir förstörd. Det finns en rad takbeklädnader att välja mellan, allt ifrån tegelpannor och shingel till ytpapp och plasttak. Vilket material du skall välja beror på vilken typ av byggnad du skall lägga taket på. Söker du efter tak online, titta gärna in hos bygghemma.se

  Rätt tak på rätt plats

  Om du behöver lägga nytt tak på lekstugan eller carporten kan ett Plasttak vara att rekommendera. Detta skyddar inte bara mot väta utan fungerar också som ett naturligt ljusinsläpp. Denna typ är dessutom lättmonterad och, i jämförelse med andra alternativ, förhållandevis billig. Det finns också ett flertal snygga Entrétak som är tillverkade av just plast. Dock kan man även välja varianter av stilrent glas, robust trä och praktisk metall. Med detta tak har du möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden samtidigt som det skyddar dig mot regn när du letar efter nycklarna. Om du behöver fräscha upp taket inne i din bostad finns det speciella produkter för just Innertak. Det innebär att du inte behöver ta fram målarfärgen och rollern, istället finns det snyggt designade tak redo att fästas med till exempel klammerpistol och sättlim.

  Produkter från välkända varumärken

  Om du länge funderat på att byta tak förser vi på bygghemma.se dig mer än gärna med de produkter du behöver. Oavsett om du söker kanalplast till lekstugan eller takpanel till vardagsrummet hittar du det hos oss. Har du frågor och funderingar inför ditt köp bistår vi mer än gärna med tips och goda råd så att du kan känna dig säker med din investering.