Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Tak - Ett bra skydd för huset

Ditt tak är, förutom dina väggar, ditt hus allra viktigaste skydd mot väder och vind. Det är av den anledningen oerhört viktigt att man väljer det tak som passar huset bäst och att man ständigt håller efter det och gör rent det från snö, kvistar och grenar. Skulle ditt tak vara trasigt eller av någon annan anledning läcka in regnvatten kommer det inte ta lång tid innan inredning, och kanske ännu viktigare, husets stomme blir förstörd. Det finns en rad takbeklädnader att välja mellan, allt ifrån tegelpannor och shingel till ytpapp och plasttak. Vilket material du skall välja beror på vilken typ av byggnad du skall lägga taket på. Söker du efter tak online, titta gärna in hos bygghemma.se

Rätt tak på rätt plats

Om du behöver lägga nytt tak på lekstugan eller carporten kan ett Plasttak vara att rekommendera. Detta skyddar inte bara mot väta utan fungerar också som ett naturligt ljusinsläpp. Denna typ är dessutom lättmonterad och, i jämförelse med andra alternativ, förhållandevis billig. Det finns också ett flertal snygga Entrétak som är tillverkade av just plast. Dock kan man även välja varianter av stilrent glas, robust trä och praktisk metall. Med detta tak har du möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden samtidigt som det skyddar dig mot regn när du letar efter nycklarna. Om du behöver fräscha upp taket inne i din bostad finns det speciella produkter för just Innertak. Det innebär att du inte behöver ta fram målarfärgen och rollern, istället finns det snyggt designade tak redo att fästas med till exempel klammerpistol och sättlim.

Lägg tak med produkter från välkända varumärken

Om du länge funderat på att byta tak förser vi på bygghemma.se dig mer än gärna med de produkter du behöver. Oavsett om du söker kanalplast till lekstugan eller takpanel till vardagsrummet hittar du det hos oss. Har du frågor och funderingar inför ditt köp bistår vi mer än gärna med tips och goda råd så att du kan känna dig säker med din investering.

Vanliga frågor om

Vilka tak hittar jag hos Bygghemma?
Kan jag byta tak inomhus på egen hand?
Hur ska jag tänka när jag väljer tak?