Ring oss på 020-25 00 25
  • Leverans & reklamation, vardagar 09.00 - 17.00
  • Produktrådgivning, alla dagar 08.00 - 22.00
Våra butikerNu på 14 platser i Sverige!
0
0 kr

Ett bra skydd för huset

Se om ditt hus på bästa sätt med ett kvalitetstak. I vårt taksortiment hittar du klassiska takpannor, lättlagt takshingel och alla tillbehör så som takavvattning och taksäkerhet. Missa inte våra vässade erbjudanden på takprodukter under aktuella kampanjer!

  • Sveriges största taktillverkare
  • Olika taktyper för att passa just ditt hus
  • Massor av säkerhetsprodukter för ditt tak
Ett bra skydd för huset

Läs våra reportage

(Se alla reportage)
Så förebygger du vattenskador

Så förebygger du vattenskador

Vattenskada. Bara ordet kan ge vilken husägare som helst ångest. Men lugn, skadorna går att undvika. Här ger vi dig några råd.

Läs hela reportaget
Tre värmande val

Tre värmande val

Hur vill du värma upp ditt hem? Ser du värmekällan som en del av inredningen, något du myser framför eller något som ska vara osynligt? Trender och smak förändras, men värmen vill vi alltid ha kvar. Vi frågade tre av bygghemmas ­leverantörer om fördelarna med några olika värmekällor.

Läs hela reportaget

Få stöd och inspiration från våra guider

(Se alla guider)
Bäst i test luftvärmepumpar: Vi jämför 4 populära modeller

Inspiration

Bäst i test luftvärmepumpar: Vi jämför 4 populära modeller

Läs guiden
Putsa fönster – så får du dem riktigt rena

Gör det själv

Putsa fönster – så får du dem riktigt rena

Läs guiden
Bygga staket – så här gör du

Gör det själv

Bygga staket – så här gör du

Läs guiden
Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

Gör det själv

Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

Läs guiden

Ett bra skydd för huset

Ditt tak är, förutom dina väggar, ditt hus allra viktigaste skydd mot väder och vind. Det är av den anledningen oerhört viktigt att man väljer det tak som passar huset bäst och att man ständigt håller efter det och gör rent det från snö, kvistar och grenar. Skulle ditt tak vara trasigt eller av någon annan anledning läcka in regnvatten kommer det inte ta lång tid innan inredning, och kanske ännu viktigare, husets stomme blir förstörd. Det finns en rad takbeklädnader att välja mellan, allt ifrån tegelpannor och shingel till ytpapp och plasttak. Vilket material du skall välja beror på vilken typ av byggnad du skall lägga taket på. Söker du efter tak online, titta gärna in hos bygghemma.se

Rätt tak på rätt plats

Om du behöver lägga nytt tak på lekstugan eller carporten kan ett Plasttak vara att rekommendera. Detta skyddar inte bara mot väta utan fungerar också som ett naturligt ljusinsläpp. Denna typ är dessutom lättmonterad och, i jämförelse med andra alternativ, förhållandevis billig. Det finns också ett flertal snygga Entrétak som är tillverkade av just plast. Dock kan man även välja varianter av stilrent glas, robust trä och praktisk metall. Med detta tak har du möjlighet att sätta din personliga prägel på bostaden samtidigt som det skyddar dig mot regn när du letar efter nycklarna. Om du behöver fräscha upp taket inne i din bostad finns det speciella produkter för just Innertak. Det innebär att du inte behöver ta fram målarfärgen och rollern, istället finns det snyggt designade tak redo att fästas med till exempel klammerpistol och sättlim.

Produkter från välkända varumärken

Om du länge funderat på att byta tak förser vi på bygghemma.se dig mer än gärna med de produkter du behöver. Oavsett om du söker kanalplast till lekstugan eller takpanel till vardagsrummet hittar du det hos oss. Har du frågor och funderingar inför ditt köp bistår vi mer än gärna med tips och goda råd så att du kan känna dig säker med din investering.