Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor
Kvalsterskydd TICKLESS Home

Kvalsterskydd TICKLESS
Home

fr. 599 kr
Välj Färg
Lagervara  - Levereras normalt inom 3-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Kemikaliefritt skydd för ditt hem som med hjälp av ultraljud håller kvalster borta och säkerställer en hälsosam inomhusmiljö.
Varumärke

Beskrivning

Kemikaliefritt skydd för ditt hem som med hjälp av ultraljud håller kvalster borta och säkerställer en hälsosam inomhusmiljö.
Specifikationer
- Fritt från kemikalier och dofter
- Säkert för människor och husdjur
- Vetenskapligt bevisat långvarigt skydd
- 32 m2 räckvidd
- Inbyggd nattlampa

MITELESS® Home är en revolutionerande produkt som minskar förekomsten av kvalster och på så sätt lindrar allergisymtom och skapar en mer hälsosam inomhusmiljö. Den innovativa enheten sänder ut ultraljud med så hög frekvens att det inte uppfattas av eller är skadligt för varken människor eller husdjur. Ultraljudet är däremot outhärdligt för kvalster vilket ger ett effektiv, förebyggande skydd. Produkten är kemikaliefri och doftfri vilket även gör den till en säker och naturlig lösning.

MITELESS® Home är liten och enkel att använda. Den kopplas enkelt till ett 110-220 V-uttag och täcker ett område på upp till 32 m2. Den kan placeras i ditt sovrum, vardagsrum eller andra högriskområden för ett kontinuerligt skydd mot kvalster och den kommer även med en inbyggd nattlampa. Tekniken är vetenskapligt bevisad och understöds av utförliga tester samt en klinisk studie utförd vid prestigefyllda University of Camerino i Italien. Håll ditt hem fritt från kvalster med denna enenkla och pålitliga lösning från MITELESS®.

Egenskaper

VarumärkeTICKLESS
Art.Nr.257314T
TypKvalsterskydd
Räckvidd32 m
Vikt0.09 kg
FärgBeige, Grå