• Läs våra reportage

  Tre värmande val

  Hur vill du värma upp ditt hem? Ser du värmekällan som en del av inredningen, något du myser framför eller något som ska vara osynligt? Trender och smak förändras, men värmen vill vi alltid ha kvar. Vi frågade tre av bygghemmas ­leverantörer om fördelarna med några olika värmekällor.

  Ställ inte till med vattenskador!

  Har du hört talas om någon som fått taket i ­huvudet? Troligen inte. Däremot känner alla några som har drabbats av en vattenskada. Men skadorna går att undvika.
 • Få stöd och inspiration från våra guider

  Gör det själv

  Olja altanen – här är allt du behöver tänka på

  Vanliga frågor

  Nya fönster – en lönsam investering

  Gör det själv

  Bygga staket – så här gör du

  Gör det själv

  Så planerar du ditt byggprojekt!

Våra mest populära produkter

Klimatsmarta produkter

För en optimal inomhusmiljö är det oerhört viktigt att kvaliteten på luften är den högsta möjliga. Dålig ventilation i bostaden kan medföra skador på fastigheten men kan även orsaka astma och liknande problem för de boende. Tecken på dålig ventilation kan vara kondens på insidan av fönster samt dålig lukt. Om du ofta drabbas av huvudvärk när du befinner dig i hemmet, utan att det finns någon direkt anledning till det, kan detta bero på ett dåligt inomhusklimat. För att lösa dina problem kan du söka efter ventilation online och få reda på hur du på enklast sätt höjer kvaliteten på luften.

För alla fastigheter

Som tidigare nämnt är det oerhört viktigt med ett bra inomhusklimat. Om inte för hälsans skull, så för att ni som familj skall trivas i den bostad ni valt. I kategorin Ventilationsrör & kanaler hittar du därför de produkter som behövs för att förbättra ventilationen, så som ytterväggsgaller och kallrasspjäll. För ännu bättre inomhusmiljö hittar du i kategorin Inomhusklimat & luktsanering bland annat produkter som hjälper till att sänka luftfuktigheten. En avfuktare torkar upp i både badrum och källare, vattnet samlas upp i en behållare för enkel tömning eller rinner ut genom en sladd kopplat till avloppet. Med hjälp av en luftrenare kan du sedan reducera dålig luft samt minimera mängden damm och andra partiklar som kan orsaka exempelvis allergi. För ett lyxigare inomhusklimat är även Golvvärme en bra investering. Detta är populärt på framförallt hall-, och badrumsgolv men kan installeras i hela fastigheten.

Kvalitativa produkter till bra priser

För att förebygga astma och andra åkommor är det av högsta vikt att den luft du inandas är fri från skadliga partiklar. Om du känner att det är dags att se över ditt inomhusklimat hjälper vi på bygghemma.se dig mer än gärna. Hos oss hittar du ventilation på nätet till bra priser och från ledande leverantörer. Med de rätta produkterna blir din luft renare än någonsin.