Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Klimatsmarta produkter för värme & ventilation

För en optimal inomhusmiljö är det oerhört viktigt att kvaliteten på luften är den högsta möjliga. Dålig ventilation i bostaden kan medföra skador på fastigheten men kan även orsaka astma och liknande problem för de boende. Tecken på dålig ventilation kan vara kondens på insidan av fönster samt dålig lukt. Om du ofta drabbas av huvudvärk när du befinner dig i hemmet, utan att det finns någon direkt anledning till det, kan detta bero på ett dåligt inomhusklimat. För att lösa dina problem kan du söka efter ventilation online och få reda på hur du på enklast sätt höjer kvaliteten på luften.

Värme & ventilation för alla fastigheter

Som tidigare nämnt är det oerhört viktigt med ett bra inomhusklimat. Om inte för hälsans skull, så för att ni som familj skall trivas i den bostad ni valt. I kategorin Ventilationsrör & kanaler hittar du därför de produkter som behövs för att förbättra ventilationen, så som ytterväggsgaller och kallrasspjäll. För ännu bättre inomhusmiljö hittar du i kategorin Inomhusklimat & luktsanering bland annat produkter som hjälper till att sänka luftfuktigheten. En avfuktare torkar upp i både badrum och källare, vattnet samlas upp i en behållare för enkel tömning eller rinner ut genom en sladd kopplat till avloppet. Med hjälp av en luftrenare kan du sedan reducera dålig luft samt minimera mängden damm och andra partiklar som kan orsaka exempelvis allergi. För ett lyxigare inomhusklimat är även Golvvärme en bra investering. Detta är populärt på framförallt hall-, och badrumsgolv men kan installeras i hela fastigheten. För att reglera temperaturen inomhus är det också bra att införskaffa en Termostat

Kvalitativ ventilation

För att förebygga astma och andra åkommor är det av högsta vikt att den luft du inandas är fri från skadliga partiklar. Om du känner att det är dags att se över ditt inomhusklimat hjälper vi på bygghemma.se dig mer än gärna. Hos oss hittar du ventilation på nätet till bra priser och från ledande leverantörer. Med de rätta produkterna blir din luft renare än någonsin.

Vanliga frågor om

Vilka produkter finns för ventilation?
Vilka solvärmeprodukter finns?
Kan jag köpa biobränsle till min pelletspanna?
Finns det luftvärmepumpar i ert sortiment?