Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Utomhuskamin

Här var det dessvärre väldigt tomt! Prova att ändra dina filtreringar ovan, eller kontakta vår produktrådgivning så kan vi förhoppningsvis hjälpa dig hitta rätt!

Maxa mysfaktorn på uteplatsen eller altanen med en utomhuskamin. Utöver en stämningsfull atmosfär ger kaminen också välbehövlig värme för kyliga försommarkvällar och under sensommarens grillkvällar. Välj bland olika modeller och storlekar som passar just er uteplats och ger tillräckligt med värme.

Maxa mysfaktorn ute

Med en utomhuskamin får ni förutom välbehövlig värme för kyliga kvällar även en oslagbar mysfaktor. Förläng utesäsongen och införskaffa en egen kamin. Den fungerar inte bara som en stämningshöjare och värmekälla, med vissa modeller kan du även laga mat. Oavsett om du vill ha en praktisk modell som även fungerar som grill eller en kamin vars enda funktion blir att avge värme så hittar du rätt produkt här.

En utomhuskamin är ett elegant och praktiskt tillägg för uteplatsen. Förläng sommarsäsongen med några veckor och köp dig en egen kamin för utomhusbruk som ger värme under kyliga kvällar samt höjer mysfaktorn på din uteplats med råge. Perfekt för kräftskivan, grillkvällen eller de första försommarkvällarna när värmen inte riktigt har kommit ännu.