Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Varmvattenberedare Nibe Eminent 55

Varmvattenberedare Nibe
Eminent 55

fr.6 841 kr

Se priset!

Välj Korrosionsskydd
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Varmvattenberedare Eminent 55 har en volym 55 liter och kan var ett bra alternativ i sommarstugan. Med 55 liter räcker ofta till både dusch och diskvatten.
Varumärke

Beskrivning

Varmvattenberedare Eminent 55 har en volym 55 liter och kan var ett bra alternativ i sommarstugan. Med 55 liter räcker ofta till både dusch och diskvatten.

Vattenmagasinet består av antingen en behållare helt i rostfritt stål eller en stålbehållare med invändigt korrosionsskydd av koppar eller emalj*. Isoleringen består av freonfri, formgjuten polystyren (EPS) för bästa värmeisolering. Beredaren är försedd med sladd och stickpropp för enkel anslutning samt en komplett ventilutrustning, bestående av blandningsventil, avstängnings-/backventil samt säkerhetsventil med avtappningsfunktion.

Termostaten är inställbar till 80°C.

*De flesta varmvattenberedarna från NIBE kan fås med korrosionsskydd av koppar. Det är ett klassiskt och underhållsfritt material som passar alla som är anslutna till kommunalt vatten. Två av våra storsäljare; EMINENT och COMPACT, kan även fås med korrosionsskydd av emalj eller rostfritt stål. Dessa material bör du välja om du exempelvis tar vatten ur egen brunn med lågt pHvärde. Om du har bräckt vatten bör du välja emalj. Korrosionsskydd av emalj kräver att man regelbundet inspekterar skyddsanoden.

Dokument

Recensioner

Egenskaper

VarumärkeNibe
Art.Nr.6944311N
Volym55 l
Anslutning15 mm
EnergieffektivitetC
SerieEminent
TypVarmvattenberedare
Spänning400 V
Deklarerad belastningsprofilM
IP-KlassningIP24
Bullernivå15 dB(A)
Effekt3 kW
KorrosionsskyddEmalj, Koppar, Rostfritt stål
ModellEVH16-55 Cu, EVH16-55 E, EVH16-55 R
Energiförbrukning1389, 1407, 1408 kWh/år
Vikt22, 25, 28 kg