Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Elpanna Vaiilant eloBLOCK

Elpanna
Vaiilant eloBLOCK

fr.13 489 kr
Välj Effekt
Beställningsvara  - Levereras normalt inom 14-16 veckor.
Hemleverans -
 
Fri frakt!

Eventuell exp.avgift som beräknas på varukorgen kan tillkomma.

Elpanna från Vaiilant. Passar perfekt oavsett om du behöver värme till din villa, sommarstuga eller är i behov av tillsatsvärme till en värmepumpinstallation, så önskar du en trygg, bekväm och driftsäker uppvärmning. Allt du behöver är tillgång till elektricitet och ett vattenburet värmesystem.
Varumärke

Beskrivning

Elpanna från Vaiilant. Passar perfekt oavsett om du behöver värme till din villa, sommarstuga eller är i behov av tillsatsvärme till en värmepumpinstallation, så önskar du en trygg, bekväm och driftsäker uppvärmning. Allt du behöver är tillgång till elektricitet och ett vattenburet värmesystem.
Konstant bekväm inomhustemperatur utan kompromisser
Ställ in ditt värmesystem efter önskad temperatur. Den inbyggda cirkulationspumpen tillser att värmen i värmesystemet kan distribueras till alla rum på ett så effektivt sätt som möjligt.

Varmvatten – tillgängligt när du behöver det
eloBLOCK kan kombineras med en varmvattenberedare som ger dig tillgång till varmt och skönt vatten när du behöver det. Beroende på hushållets storlek kan din installatör rekommendera lämplig varmvattenberedare för ditt behov.

Öka din komfort på distans
Om du kompletterar din eloBLOCK med Vaillant’s systemreglering kan du justera inställningarna för ditt värmesystem var du än befinner dig i världen och på så sätt få tillgång till Vaillant’s komfort överallt – perfekt både för sommarhuset och villan.

Lita på kvaliteten, oroa dig inte för oväntade driftstörningar
Elkassetten uppfyller alla dagens stränga standarder och lagliga regler. eloBLOCK är sammansatt av komponenter med lång livslängd för att säkerställa trygg och problemfri drift med ett minimalt behov av underhåll.

Perfekt som tillsatsvärme i en värmepumpinstallation
I vissa värmepumpinstallationer finns ibland behov av en större tillsatsvärme än vad som finns i värmepumpen. Då är en Vaillant eloBLOCK den perfekta produkten för dig. Enkel inkoppling med eBUS kabel mot en Vaillant värmepump. Vid riktigt stora tillsatsvärmebehov kan 28 kW’s-varianten parallellkopplas för mer effekt.

Övrigt
- Möjlighet till drift med utegivarstyrd värmekurva
- Perfekt som backup till större fastigheter
- Möjlighet till distansövervakning via app

Rekommenderas till hus upp till...
- 9kW: 150m2
- 12kW: 200m2
- 21kW: 350m2
- 28kW: 470m2

OBS! Denna produkt kräver installation av en certifierad installatör. Om du inte köper installation utav oss, måste du ange din installatörs certifieringsnummer. Du kan skriva numret i meddelandefältet. Anger du inte företagets eller installatörens certifieringsnummer samt namn så kommer vi kontakta dig efter köp för att få in informationen. Vi kommer inte skicka produkten innan vi har fått installatörens certifieringsnummer. Observera att, i de fall du köper installationen av oss, levereras värmepumpen till leverantören som sedan har den med sig vid installationstillfället.

Från beställning till installation tar det i normalfallet 2-4 veckor, leveranstiden som kommuniceras på produkten gäller leveranstid för artikeln utan installation. Är leveranstiden kritisk för dig är du välkommen att ringa in till oss på 020 – 25 00 25 för information kring hur snart vi kan installera på just din adress.

Egenskaper

VarumärkeVaillant
Art.Nr.0010023691V
Effekt9, 12, 21, 28 kW
FärgVit
SerieeloBLOCK
TypElpanna
Spänning400 V
Djup310 mm
Höjd740 mm
Bredd410 mm
Säkring16, 20, 40, 50 A
Vikt32,9, 33,1, 34,9, 35,4 kg