Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält
Luftcirkulation Airmove 1.1

Luftcirkulation Airmove
1.1

2 195 kr
Lagervara  - Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe -
 
Fri frakt!

Sammanfattning

Luftcirkulation Airmove 1.1 är en svensk uppfinning som hjälper dig att sprida värmen i huset. Den skapar luftcirkulation mellan rum. På så vis får du in värme i stängda rum och en jämnare temperatur i huset.
Varumärke

Beskrivning

Luftcirkulation Airmove 1.1 är en svensk uppfinning som hjälper dig att sprida värmen i huset. Den skapar luftcirkulation mellan rum. På så vis får du in värme i stängda rum och en jämnare temperatur i huset.
Övrigt
- Förbrukning: 3 W
- Driftlägen (min./med./max.): 7,5/9/12 V
- Luftflöde (min./med./max.): 60/80/110 m3/h
- Ljudnivå (min./med./max.): 11/29/44 dB
- Rörets diameter: 125 mm
- Rörets längd: 90-165 mm
- Spänningsadapter med elkabel
- Synligt fläktgaller (efter montage): 180x180 mm
- Synligt fläktgaller (efter montage): ø156 mm

Spara upp till 40 % energi med Airmove 1.1
Med Airmove 1.1 kan du spara riktigt mycket energi. Med värmeflyttaren kan du sprida värmen från mer ekonomiska uppvärmningskällor, och du kan på så vis minska förbrukningen av el som tillskott med upp till 40 %.

Utmärkt komplement till luft-luftvärmepump eller braskamin
Luftflyttaren är ett perfekt komplement till en luft-luftvärmepump eller braskamin, eftersom dessa producerar luftburen värme. Luftburen värme hindras oundvikligen av stängda dörrar, men med Airmove 1.1 är inte detta längre ett hinder. Med hjälp av värmeflyttaren kan du lugnt hålla dörrar stängda, men ändå få in varm luft i de stängda rummen.

Värme eller kyla till stängda rum
Airmove 1.1. fungerar naturligtvis även bra vid luftkonditionering. Du får hjälp att sprida den svala luften in i stängda sovrum, så att hela familjen kan sova gott under svettiga sommarnätter.

Airmove 1.1 för tyst luftcirkulation
Den ger en mycket tyst luftcirkulation. Du får hela nyttan med en ökad luftcirkulation, men utan att bli störd av ljudet. Jämför ljudnivån från Airmove med att det brukar vara runt 20 dB i ett vanligt sovrum nattetid.

Svensk expertis från Airmove
Airmove 1.1 kommer från svenska företaget Airmove. Airmove har mångårig expertis inom ventilation och tillverkar genomtänkta produkter med fokus på förutsättningarna i Sverige.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeAirmove
Art.Nr.vnt-airmove-11
FärgVit
Diameter125 mm
Utförande1.1
Garanti2 år
TypLuftcirkulation
Luftflöde110 m3/h
Kabellängd3 m
Längd165 mm
Ljudnivå44 dBa
Vikt0,64 kg