5% Rabatt

Innerdörrhandtag Habo A13152-16 Rostfritt

Paket + kr

Tillval + kr

Rek. pris 306 kr

Du sparar 15 kr

291 kr

Jämför
Lagervara
- Levereras normalt inom 2-5 vardagar.
Utlämningsställe
- Fri frakt!

Beskrivning

Dörrhandtag av rostfritt borstat stål. Dold skruvfastsättning på rosett och nyckelskylt. Utsprång 65 mm.

Läs mer

Förr i tiden var handtaget enbart ämnat för en funktion: att öppna och stänga dörren. Idag är handtaget en del av inredningen.
Synintrycket av ett rum förändras beroende på vilket handtag du väljer. Samtidigt har allt fler upptäckt hur roligt och uppfriskande det kan vara att byta handtag hemma. De nya handtagen blir kronan på verket vid en renovering eller ommålning. Oavsett om du bor i palats eller koja har HABO handtag som passar.

Välvårdade dörrar och beslag är ett tydligt tecken på en noggrann ägare. Att hålla ett tiotal dörrar i bästa trim utan knirr och glapp kräver en hel del pyssel.

Innerdörrar har du ofta många kanske fördelade på olika våningsplan. I ett nytt hus är det naturligt att man väljer samma beslag till alla dörrar åtminstone alla på samma våningsplan. Men i äldre hus är det inte sällan så att det med tiden dykt upp olika trycken här och där kanske på grund av att något gått sönder och att det inte gått att komplettera.

Två alternativ:
För att återställa ordningen har du två alternativ: 1 köp nya beslag till alla dörrarna. 2. leta med stort tålamod i återvinningsbutiker för gammalt husbyggnadsmaterial.

Tips:
Det kan vara svårt att få beslag att passa på alla dörrar. Särskilt gamla beslag är ofta svåra att få att passa med modernare dörrar. Bered dig på några timmars mekaniskt arbete. Ett annat tips på vägen gäller de vridbara dörrknopparna som varit populära till och från. De ser visserligen eleganta ut, men är svåra för barn att greppa, ännu svårare att vrida runt. Detta gäller för handikappade också.

Toalett trång sektor:
Toalettdörrar kan ställa till en del problem det är inte alltid det finns låsbeslag som passar till själva dörrtrycket. Detta kan göra att helhetstanken faller.

Egenskaper

Varumärke Habo
Art.Nr. 20193
Färg Rostfri
Material Rostfritt Stål
Ytbehandling Rostfri
Typ Innerdörrhandtag
Passande Dörrtjocklek 36-45 mm
Antal 1 st/frp

Tillbehör du kan behöva

Jämför med andra toppsäljare

Här kan du jämföra med toppsäljarna i kategorin. Har du frågor så tveka inte att höra av dig till kundtjänst på 020 - 25 00 25, vi har öppet alla dagar 08.00 - 22.00! Innerdörrhandtag Habo A13152-16 Rostfritt

291 kr

306 kr

Innerdörrhandtag Habo Valencia Borstad Krom

169 kr

255 kr

Innerdörrhandtag Habo Barcelona Borstad Krom

175 kr

255 kr

Innerdörrhandtag Habo A385 Ek/Borstad Krom

196 kr

275 kr

Innerdörrhandtag A13162-16 Habo Rostfritt Stål

217 kr

306 kr

Färg Rostfri Borstat Krom Borstat Krom Ek Rostfri
Material Rostfritt Stål Zink Zink Mässing Rostfritt Stål
Ytbehandling Rostfri Borstad Krom Borstad Krom Borstad Krom Rostfri
Passande Dörrtjocklek 36-45 mm 38-42 mm 38-42 mm 38-42 mm 36-70 mm
Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt Visa Produkt

Andra som köpte Innerdörrhandtag Habo A13152-16 Rostfritt köpte också