Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-19

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
010-140 01 00

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
010-140 01 00
Mina Sidor

Populära varumärken

Beslag

Vi har varianter för många olika behov. Något som behöver bytas då och då är beslagen till toaletter och badrum då de slits efter en tid och kan gå i baklås. Du köper det som ett helt set och det är enkelt att byta ut. Passa på att byta ut dörrhandtagen samtidigt, det kommer att göra att dörrarna får ett helt nytt utseende. Även ett litet byte gör en stor förändring.

Knoppar och handtag ger dina dörrar ett nytt utseende

Nya Knoppar till dina luckor och dörrar kan göra stor skillnad i utseendet för din inredning. Vill du göra en mindre förändring är detta något alla kan göra själva och det är mycket enkelt att byta ut de gamla handtagen mot nya. När de gamla handtagen och knopparna börjar se slitna ut är det dags att skifta dem. Ett nytt beslag i en annan nyans eller helt annan färg får vilken dörr som helst att se ut som ny. En byrå ser helt annorlunda ut när de nya handtagen är på plats och vi har flera olika modeller och färger. Vill du ha något som matchar färgen på dörren eller byrån, eller du kanske väljer en färg som skapar större kontrast. Vi har det garanterat i vårt stora sortiment av Dörrbeslag och Handtag. Vi har även nya beslag till fönster och balkongdörrar med olika design.

Fräscha upp dina köksluckor med nya beslag

Här hittar du allt du behöver när du ska byta beslag, vi har knoppar, handtag och alla tillbehör som behövs i vår välsorterade onlinebutik. Här finns allt från billiga beslag till lite dyrare med olika design. Vi har även beslag till din grind utomhus och du hittar även de som passar till förråd och garage hos oss. Kontakta vår duktiga kundservice vid frågor och välkommen som kund.

Vanliga frågor om

Hur väljer jag beslag till min byrå?
Går det att byta handtag på en dörr?
Vad ska jag tänka på när jag byter knoppar till köksluckor?
Vad ska jag tänka på när jag köper beslag?