Inred med möbler, förvaring och belysning

I vår inrednings- och belysningsavdelning hittar du ett stort sortiment med produkter för att snygga till i hemmet. Här kan du planera din förvaringslösning, hitta din nya soffa eller knyta samman dina våningsplan med hjälp av en trappa.

  • Skräddarsy ditt förvaringssystem
  • Komplett möbelsortiment
  • Belysning för alla slags ändamål

Behöver du råd eller hjälp?

Våra produktexperter är redo att hjälpa dig varje dag mellan 08 - 22.

Ring 020-25 00 25

Få stöd och inspiration från våra guider

(Se alla guider)
Ordning och reda i barnens rum

Inspiration

Ordning och reda i barnens rum

Läs guiden
Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

Inspiration

Ljusdesignern Ida Raymondsson - Allt kan belysas

Läs guiden

Våra mest populära produkter

Inred med möbler, förvaring och belysning

Strategiskt placerade ljuskällor kan verkligen lyfta den befintliga inredning samt höja mysfaktorn eller annan önskad effekt beroende på placering och designval. Ett inredningstips är att tänka på att inte begränsa sin belysning till endast taklampor. Med golvlampor, bordslampor eller fönsterlampor kan man sprida ut sina ljuskällor utifrån smak och funktion. Trappbelysning eller tavelbelysning är spännande detaljer att använda i sin inredning utöver de mer klassiska ljuskällorna.

Hur väljer man rätt lampa?

Valet av rätt lampa avgörs av dess tilltänkta syfte. Behöver du en lampa som ska fungera som läsbelysning är kanske dess effektivitet viktigare än utseende och design. Ska du köpa belysning till middagsbordet vill du kanske inte ha den effektivaste lampan, utan istället den mer effektfulla som är vacker att titta på samt ger ett behagligt ljus. En dimbar ljuskälla kan anpassas efter situationen och stämningen. Man kan på ett lekfullt sätt prova sig fram för att med hjälp av belysning lyfta fram eller kanske dölja vissa inredningsdetaljer. Endast fantasin sätter gränser.

Kan jag beställa inredning online?

Absolut! Hos oss på Bygghemma finns ett stort utbud av såväl modern, billig som stilren inredning att handla till ett bra pris online. På nätet kan du handla allt från designlampor till andra lampor som badrumsbelysning och även vackra möbler.