Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Handtag

Kökshandtag & lådhandtag | Snygga beslag för kök

Filtrera

59kr
369kr
23
59
369
786

Svart

(2)

Krom

(2)

Mässing

(1)

Stål

(1)

Brun

(1)

ballingslöv

(1)

beslag design

(198)

beslagsboden

(53)

björbo badrum

(4)

duobad

(12)

furnco

(1)

gustavsberg

(8)

habo

(45)

habo selection

(4)

hafa

(11)

ifö

(3)

miller badrum

(3)

miller`s

(24)

noro

(9)

prettypegs

(1)

svedbergs

(8)

swebad

(1)

theofils

(84)

vedum

(14)

Handtag

(14)

Sortera

14 Produkter

Du har sett alla 14 produkter

Vanliga frågor om

Vilka olika kökshandtag finns det?
Vilka kökshandtag passar moderna köksskåp?
Vilka kökshandtag passar köksskåp i lantstil?

Att välja kökshandtag är en viktig del när du skall skaffa dig ett nytt kök. Ibland behöver man kanske inte skaffa helt nya köksluckor utan det räcker med att byta handtag för att hela köket skall få ett nytt utseende. I vårt sortiment finns det många fina och högklassiga lådhandtag och skåpshandtag som kommer att göra ditt kök både snyggt och modernt. Bland kökshandtagen finns det ett stort antal material att välja mellan. Det finns bland annat mässing, läderbeklädd metall samt trä och olika rostfria alternativ. Handtag till kök finns i flera längder samt bredder så att de passar till just dina köksluckor. Vi erbjuder även klassiska reglar och beslag.

Välj kökshandtag efter inredningsstilen

När du skall välja bland alla fina handtag skall du i lugn och ro fundera ut vilket som passar bäst. På så sätt gör du inte ett förhastat beslut som du kanske ångrar senare. Handtagen är en viktig del av själva köket eftersom de blir själva "pricken över i". Kökshandtaget är en liten detalj som ger köksluckan det perfekta utseendet. Om du har ett lantligt kök kan det passa bra med snäckformade handtag medan moderna stålhandtag kanske lämpar sig till ett modernt kök. Handtag används inte bara till köksluckor utan kan även bytas ut till exempel på en skänk eller en byrå. Genom att köpa nya handtag till en gammal möbel får den ett nytt liv och ett helt nytt utseende. Även dörrar på ett klädskåp kan snabbt och enkelt bli förnyade med nya handtag.

Billiga och bra kökshandtag

Hos bygghemma.se hittar du ett stort urval med billiga kökshandtag och du hittar handtag till varje kök. Genom att byta ut handtagen kan du förnya utseendet i ditt kök utan att behöva köpa nya köksluckor. Bygghemma.se har en väldigt kunnig kundservice som svarar på alla dina frågor. Här är pris och kvalitet på rätt nivå vilket uppskattas av våra kunder.