Hoppa till huvudinnehållHoppa till sökfält

Produktrådgivning

Alla dagar 08-22

Vi hjälper dig med

  • Produktfrågor
  • Nya beställningar
020 - 25 00 25

Kundservice

Vardagar 09 - 17

Vi hjälper dig med

  • Leveransfrågor
  • Reklamationer
020 - 25 00 25
Mina Sidor

Skjutdörr Elfa
Vista Plain

fr.6 940 kr3 470 kr/dörr
mm
?
mm
?
Dörrar
Välj Profil
Tillverkningsvara  - Levereras normalt inom 4-6 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 449 kr

Expeditionsavgift beräknad på varukorgen kan tillkomma.

Skjutdörr Elfa Vista är en dörrmodell med väldigt många valmöjligheter. Vista Plain är en slät dörr utan avdelare. Välj mellan flera naturliga träslag, melamin, glasytor och speglar i olika stilar. Med en smal aluminiumprofil i vitt eller matt silver.
Varumärke

Beskrivning

Skjutdörr Elfa Vista är en dörrmodell med väldigt många valmöjligheter. Vista Plain är en slät dörr utan avdelare. Välj mellan flera naturliga träslag, melamin, glasytor och speglar i olika stilar. Med en smal aluminiumprofil i vitt eller matt silver.
Skjutdörr - Ett smart alternativ!
Skjutdörrar från Elfa kan beställas i nästan vilka mått som helst för att de skall passa från golv till tak och från vägg till vägg.

Elfa Vista
- Minimalistiska profiler i aluminium tar ett visuellt steg tillbaka för att låta fyllningarna glänsa
- Går att få i vit eller silver
- Välj mellan 33 st olika fyllningar, allt från enkel vit melamin till exklusiva fyllningar i glas
- Designa precis som du vill, välj fyllning på varje dörr unikt eller samma på alla
- Välj till mjukstängning, för ett lyxigare intryck
- Obs! Spegel- och glasfyllning går endast att få med maxhöjd 2669 mm
Obs! Mjukstängning går endast att få med dörrbredd på minst 700 mm.


En skjutdörrslösning från Elfa passar på många olika platser i hemmet. Sovrum, hall, tvättstuga, vardagsrum - Möjligheterna är oändliga. Du bestämmer hur du vill att dina skjutdörrar ska se ut för att passa hemma hos dig.
Skjutdörrar behöver inget svängrum när dörrarna öppnas och passar därför bra även i trånga utrymmen. De ger dig också mer yta att möblera på. Räkna med ett minimidjup på 675 mm för att få plats med kläder hängande på galgar på traditionell klädstång.

Skjutdörrarna levereras alltid kompletta med tak- och golvskena och är enkla att montera. Små justeringar görs genom att ställa hjulen. Ett tips om du har ett vackert golv du inte vill skruva i eller om du har golvvärme, är att fästa golvskenan med dubbelhäftande tejp (ingår ej).

Golv- och takskena i aluminium. Den tvåspåriga takskenan är 100 mm djup och golvskenan är 60 mm vilket bör beaktas vid planering av garderobens djup. Takskenans ytterfront i vald profilfärg och golvskena i silver. Takskenans insida är silvrig.

OBS! Om du ska beställa 3 st skjutdörrar kan du behöva en trespårig tak- och golvskena (2+1), det går att välja detta som ett tillval. Integrerad LED-belysning finns också som tillval. Kontakta vår säljavdelning på telefon 020-25 00 25 för att lägga din beställning med dessa tillval.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeElfa
Art.Nr.VistaE
Bredd613, 765, 918, 1068, 1223 mm
Max Höjd2669 mm
SerieVista
TypMåttanpassad