Skjutdörr Elfa Vista Plain

20%
tom 31/7
Kampanj
mm
mm

När du gjort valen ovan kan du välja bland följande tillval

  • Mjukstängning

Rek. pris 2 750 kr
2 200 kr

Delbetala från  183 kr/mån

Tillverkningsvara 
Levereras normalt inom 3-4 veckor.
Hemleverans -
 
Fraktkostnad 395 kr

Beskrivning

Skjutdörr Elfa Vista är en dörrmodell med väldigt många valmöjligheter. Vista Plain är en slät dörr utan avdelare. Välj mellan flera naturliga träslag, melamin, glasytor och speglar i olika stilar. Med en smal aluminiumprofil i vitt eller matt silver.
Skjutdörr - Ett smart alternativ!
Skjutdörrar från Elfa kan beställas i nästan vilka mått som helst för att de skall passa från golv till tak och från vägg till vägg.

Elfa Vista
- Minimalistiska profiler i aluminium tar ett visuellt steg tillbaka för att låta fyllningarna glänsa
- Går att få i vit eller silver
- Välj mellan 33 st olika fyllningar, allt från enkel vit melamin till exklusiva fyllningar i glas
- Designa precis som du vill, välj fyllning på varje dörr unikt eller samma på alla
- Välj till mjukstängning, för ett lyxigare intryck
- Obs! Spegelfyllning går endast att få med maxhöjd 2669 mm

En skjutdörrslösning från Elfa passar på många olika platser i hemmet. Sovrum, hall, tvättstuga, vardagsrum - Möjligheterna är oändliga. Du bestämmer hur du vill att dina skjutdörrar ska se ut för att passa hemma hos dig.
Skjutdörrar behöver inget svängrum när dörrarna öppnas och passar därför bra även i trånga utrymmen. De ger dig också mer yta att möblera på. Räkna med ett minimidjup på 685 mm för att få plats med både skjutdörrar och inredning.

Skjutdörrarna levereras alltid kompletta med tak- och golvskena och är enkla att montera. Små justeringar görs genom att ställa hjulen. Ett tips om du har ett vackert golv du inte vill skruva i eller om du har golvvärme, är att fästa golvskenan med dubbelhäftande tejp.

Golv- och takskena i aluminium. Den tvåspåriga takskenan är 100 mm djup och golvskenan är 60 mm vilket bör beaktas vid planering av garderobens djup. Takskenans ytterfront i vald profilfärg och golvskena i silver. Takskenans insida är silvrig.

OBS! Om du ska beställa 3 st skjutdörrar kan du behöva en trespårig tak- och golvskena (2+1), det går att välja detta som ett tillval. Integrerad LED-belysning finns också som tillval. Kontakta vår säljavdelning på telefon 020-25 00 25 för att lägga din beställning med dessa tillval.

Dokument

Egenskaper

VarumärkeElfa
Art.Nr.VistaE
Bredd612, 764, 916, 1052, 1222 mm
Max Höjd2700 mm
SerieVista
TypMåttanpassad